Kolk je siten Remco v pričakovanju menjave Rogle.
Po mojem mu je Rogla pustil etapo in ostale 3 majice, sam da je nehal najedat.
Kolk je siten Remco v pričakovanju menjave Rogle.
To sem že jaz napisal pa so ne napadli. Za vsak kreg sta dve strani in ima srečo da je medijska osebnost.Saj je jasno. Lastnik je rekel ne. Niti ne vem, zakaj bi moral lastnik pokazat kakrsnokoli dobro voljo pri tem. Postavi se v njegovo kožo. Npr, se en spomni furat bordel v tvoji sobi za goste, sluzit s tem, tebe nic vprašat, ko reces ne, pa te javno lincat, da ni bilo dialoga, obojestranskega razumevanja, pa ceprav si tisto kamro sam pobelil pa pohistvo nabavil pa not znosil. Ce je zdaj bolj jasno...
Edina bojazen je pac, da bo zdaj spet nazaj najdu na radio ipd in bil se bolj zafrustriran in nadrkan kot prej. Ker svet je proti njemu, majke mi.
Spet pametuješ o stvareh o katerih nimaš pojma.Saj je jasno. Lastnik je rekel ne. Niti ne vem, zakaj bi moral lastnik pokazat kakrsnokoli dobro voljo pri tem. Postavi se v njegovo kožo. Npr, se en spomni furat bordel v tvoji sobi za goste, sluzit s tem, tebe nic vprašat, ko reces ne, pa te javno lincat, da ni bilo dialoga, obojestranskega razumevanja, pa ceprav si tisto kamro sam pobelil pa pohistvo nabavil pa not znosil. Ce je zdaj bolj jasno...
Edina bojazen je pac, da bo zdaj spet nazaj najdu na radio ipd in bil se bolj zafrustriran in nadrkan kot prej. Ker svet je proti njemu, majke mi.
Saj je jasno. Lastnik je rekel ne. Niti ne vem, zakaj bi moral lastnik pokazat kakrsnokoli dobro voljo pri tem. Postavi se v njegovo kožo. Npr, se en spomni furat bordel v tvoji sobi za goste, sluzit s tem, tebe nic vprašat, ko reces ne, pa te javno lincat, da ni bilo dialoga, obojestranskega razumevanja, pa ceprav si tisto kamro sam pobelil pa pohistvo nabavil pa not znosil. Ce je zdaj bolj jasno...
A to je bil napad? O ti revček pobožni, ti pa rožce pol sadiš. Hint, če Mihi ni mel zmenjeno z lastnikom, je njegov problem ne lastnikov, sam tega ne vemo.To sem že jaz napisal pa so ne napadli. Za vsak kreg sta dve strani in ima srečo da je medijska osebnost.
Sedaj si naenkrat strokovnjak na tem primeru?Ni res. Čist prav je napisala. On je hotel sosedovo zemljo on jo ni dal. Zakaj ne vem, mogoče je posredi žlehtnoba ali pa nepremišljenost radijca
Tudi ti malo na pamet pametuješ?!Ze v clanku od aljomana to pise in povsod, kjer hocejo predstaviti lastnika kot grdega grdega strica.
Citat:
Za kaj je šlo? Slišati je, da Šalehar ni uspel dobiti soglasja lastnika enega od zemljišč, na katerih so trase kolesarskih poti. Ali ga je dokončno razjezilo, ker je izgubil tožbo, ne vemo. Prav tako, ali se tega spora res ni dalo rešiti drugače kot prek sodišča, morda s pomočjo lokalne skupnosti.
Tole je povsod nekje v enem mini odstavku napisano, skrito v nekem dolgem eseju. Pa bi bilo dovolj samo tole in drugih besedi ne bi bilo sploh treba, skoda casa za pisanje in branje. Se bi dalo spora drugace resiti? Ocitno ne, sploh z nastopom kot je tale.
Namenoma preskočiš, kar ti ne paše?
Pa še o tuji zemlji: v naravnem okolju je prost prehod po obstoječih utrjenih poteh tudi čez zasebna zemljišča. Tukaj je izvor vseh problemov.