Kolesarstvo 23

kajn

Guru
5. okt 2007
2.781
1.611
113
Iskajoč brata
Torej pobiramo stave za soboto :) Nagrada: hvaljenje v stilu: Sem ti rekel...... ti pojma nimaš...... ;)
Moj kanditat: Pogačar (na skrivaj upam na Mohoriča, vendar bo težko presenetil)
Presenetil bo šprinterje s skokom v zadnjih dveh km....

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in aljoman

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ja mislim da wva, mvdp ali pogacar.

Je pa huda zasedba tako da je vsaj se 5 kolesarjev zelo bliznjih favoritov takoj za prvimi tremi.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Kar nekaj favoritov je... Ampak, mislim da bo UAE navil hud tempo na Poggio, nekaj resnih kandidatov šprinterjev pa bo verjetno odpadlo že na Cipressi. Mislim da bo letos šrint 4-6 kolesarjev in privoščim zmago Mohotu, čeprav v šprintu nima možnosti pred Pogijem. Aja, med temi 4-6 kolesarji bosta oba naša, mogoče celo Sjuk, če se ne bo že preveč iztrošil, ker ni v prvem planu.

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Brez naslova.png

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Smo lahko veseli in rahlo razočarani hkrati. Dva Slovenca v deset na prvem spomeniku sezone, vseeno ni neuspeh, čeprav so bili apetiti večji.
MS ni ravno pisan na kožo Pogiju, tukaj imajo vseeno veliko možnosti za zmago predvsem kolesarji ala Wout, Mvdp, šprinterji...
Je pa dobro, da tako dolgočasnega spomenika kot je MS, nam ne bo treba gledat do naslednjič :D
Danes pa na sporedu Katalonija, z Roglo, Remcom, Carapazom, Yatesom, Bernalom, Almeido...

kajn

Guru
5. okt 2007
2.781
1.611
113
Iskajoč brata
pogledal zadnjih 5 km zvečer... zelo sta skupaj. Tukaj je Remco zabluzil na poziciji. Če bi bil boljše pozicioniran, bi bilo pomoje drugače.
Ampak vseeno, bravo Rogla :cheer: 70 zmaga
Zelo se bosta preizkušala, sta kar skupaj
Ne vem zakaj mi je Remco antipatičen... ni razlog, da je tekmec našim, recimo Vingega ali Mvdp, Wout so mi čisto OK. Tega pa težk prenašam, včeraj mi je kar slabilo, ko sem ga videl v mavričasti.... pa si jo je zaslužil čist pošteno
tudi Alafilip spada v to kategorijo pri meni

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Res se je čudno pozicioniral tam na desno, kjer je bil precej zaprt, njegov leadout je bil pa na levi. Rogla je bil pa precej dolgo spredaj in vlekel vse skupaj, dočim, Remco pa je bil ves čas v zavetrju in stisnil naprej proti koncu.
Me zanima današnja težka etapa, kako se bo odzval Remco.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Kar zanimiva etapa danes. Ciccone zasluženo do zmage, kljub nenamernim slalomiranjem v zaključku.
Včerajšnji padec Catalda je bil pa vse prej kot nedolžen. Zlom stegnenice in konec sezone, lahko celo kariere.

• Žalosti me
Reactions: gr69

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Za las je obdržal majico Rogla danes. Ni se mi zdel da bi taktiziral, enostavno niso bile noge prave. Jutri je lažja etapa na sporedu, čas za regeneracijo pred težko petkovo etapo.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.670
-1.361
63
Se strinjam, Remco je dober. Je pa Primož po etapi dejal, da je zadovoljen s potekom priprav, konec koncev je po operaciji in ni treniral kot konkurenca.
Do Gira je še nekaj časa, vmes pa še višinske priprave. Verjamem, da bo še dvignil nivo do takrat.

• Všeč mi je
Reactions: gr69 in Najbolji