Od kje ti L si slep?Lenos....je to kej novga?
Od kje ti L si slep?Lenos....je to kej novga?
Ok če se zatipkaš, še vedno pa nisem napisal L, ps je ruble ok? Se ti zdi da je ok?Tud če si mislu I je to neki novga....polpismen? Drugač pa, ti že veš, kot za propad Rublja. Upam da boš vsaj priznal, če si pihnu mim. Ker maš tko 1 od 4 možnosti, da maš prav. Pa to pravjo ljudje, ki dejansko so del pro toura.
A če imam prav, boš reku da imam srečo?Še zmer nima noben niti približno pojma kam gre. Vsi ugibajo, ti napišeš...se ve. Ti si najjači.
Seveda. Sicer pa, ko bi vsaj napisu...Sem ziher da gre v Ineos... ne, ti napišeš ve se....najjači. Je pa moj mnenje, da mi Ineos ni všeč....prej Movistar.A če imam prav, boš reku da imam srečo?
Pa ti misliš, da sem se to sam spomnil....Seveda. Sicer pa, ko bi vsaj napisu...Sem ziher da gre v Ineos... ne, ti napišeš ve se....najjači. Je pa moj mnenje, da mi Ineos ni všeč....prej Movistar.
A je treba bit mar zame... Fak Kalbo zbudi se, ne jemli osebno. Si pa obseden s'tem šankom. Pa lih mene si najdu, k praktično alkohola ne pijem, v lokalih sem pa precej redko. Ps še enkrat nism se jaz spomnil tega, to ti govoriš ne jaz.Lej zate mi visi do...mater niti napisat ne morem.
Še zmer je to reda...verjetno je, ti napišeš ve se.....najjači pač. Ko rata care šanka, ko ne rata, mrk s teme za nekaj časa....
Roglič ima pogodbo s klubom, ki po združitvi ne bo obstajal več. Torej bo trenutna pogodba brez penalov+ odškodnino Jumbo, saj je Rogla če se ne motim imel 2 letno pogodbo še z njimi, nism ziher glede tega.
najbrž je nekje v ligi "Wan der Poel"a.Lenos....je to kej novga?
Cel svet ugiba in špekulira, ti care pa napišeš...ve se. Car šanka pač, pa četud je to alter.A je treba bit mar zame... Fak Kalbo zbudi se, ne jemli osebno. Si pa obseden s'tem šankom. Pa lih mene si najdu, k praktično alkohola ne pijem, v lokalih sem pa precej redko. Ps še enkrat nism se jaz spomnil tega, to ti govoriš ne jaz.