ja dve opciji si imel, druga je ko hojnikova, da nisi vedel kaj si napisal, ker generično pišeš po alterjuevo priznam....
jaz sem tudi mimo udaril..... Mislil sem Ineos, ampak da ga bo finančno lahko podprl Bahrain..
Jutri se bodo ponovno udaril Pogi, Remco in Rogla
To maš še za dva postanka za kavo cajt.Okeeeee - glede na to, da jaz štartam ob 7:00 se bo nekak izšlo.
Cajta je za južnat opoldne plus odsvirat nazaj.To maš še za dva postanka za kavo cajt.
Rogla vedno dirka na zmago. Ne verjamem, da bi se maščeval JV. Preveč je vložil med dirko, da bi potem popustil za hec.Ja, na spustu se je gladko in "u izi" odpelajal naprej. Sem bil presenečen, da so ga kar pustili... Še sam je bil presenečen, da mu ni nihče sledil, se je nekajkrat ozrl nazaj... Jaz sem imel filing, da ga je Rogla kar spustil Je*eš TJV
Vem, vem Je imel Pogi še krče po tem spustu, pa hlače je imel totalno bele od soli... Se je videlo, da je dal svoj maxVzpone so včeraj vozil zelo na polno, dirka je bila težka in na koncu ljudem zmanjka moči, eksplozivnosti. Pogo jo je pač še nekaj imel.