ne, mislis sem da Pogačar sploh ne bi vozil cestne, da bi bil svež za kronometerSicer me bodo ostali prekleli, ker ti odgovarjam, pa vseeno: glede na zmago očitno ni druga liga. Poleg tega je bil Pogi presrečen brona na cestni dirki in je komaj čakal, da gre z medaljo domov. Gre za čustveno izpraznjenost in padec motivacije.
Poleg tega je bil od cestne dirke prilično skurjen in bi se REEES težko polno regeneriral v dveh dneh. Enodnevne dirke so drugačna zgodba kot Tour, Giro, Vuelta, Dauphine itd. Ves dan se dela na polno, nič se nazaj ne drži.
Tako je bil razpored optimalen za slovensko kolesarstvo in oba zadovoljna, dosegla max po svojih močeh, dva izjemna rezultata. Če pa ti misliš, da je Pogi stroj, ki bi lahko uletel na štart, malo pogonil in zmagal, se prekleto motiš. Enostavno Rogle ne maraš zaradi publicitete, ki mu jo drugi namenjajo (sam se ne rine v ospredje) in zato tečnariš. Namesto da bi bil vesel za naše kolesarstvo, ker trenutna situacija meji na neponovljivo.
Tudi sam mislim tako. Že tako je osvojil vse kar se da.Mlad je, najbolje se bo naučil iz svojih napak
Veš da je vesel zmage svojega moštva, sploh če uspe to drugi, tretji ligi. Plačo mu Jumbo daje, ter nagrade ob uspehih. tadej mu ne prispeva nič, vsaj da bi jaz vedel ne...Preprosto mrknil.
Po moje se še lahko vrne v kronometru itd.
Al pa bo jutri potonil še bolj.
Roglič pa povsem odpisan, hinavski smeh je kamera ujela, očitno ma raje da nek iz ekipe zmaga za razliko od Slovenca.
je za razumet ja, sploh ker to bil danes breg,kjer je prvo zmago na touru dosegelVeš da je vesel zmage svojega moštva, sploh če uspe to drugi, tretji ligi. Plačo mu Jumbo daje, ter nagrade ob uspehih. tadej mu ne prispeva nič, vsaj da bi jaz vedel ne...
Bomo pa sedaj lahko enotno za Tadeja navijali, Promož je svoje odvozil danes.