Kolesarstvo '22

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.737
113
kod Džej-Zija
Sicer me bodo ostali prekleli, ker ti odgovarjam, pa vseeno: glede na zmago očitno ni druga liga. Poleg tega je bil Pogi presrečen brona na cestni dirki in je komaj čakal, da gre z medaljo domov. Gre za čustveno izpraznjenost in padec motivacije.

Poleg tega je bil od cestne dirke prilično skurjen in bi se REEES težko polno regeneriral v dveh dneh. Enodnevne dirke so drugačna zgodba kot Tour, Giro, Vuelta, Dauphine itd. Ves dan se dela na polno, nič se nazaj ne drži.

Tako je bil razpored optimalen za slovensko kolesarstvo in oba zadovoljna, dosegla max po svojih močeh, dva izjemna rezultata. Če pa ti misliš, da je Pogi stroj, ki bi lahko uletel na štart, malo pogonil in zmagal, se prekleto motiš. Enostavno Rogle ne maraš zaradi publicitete, ki mu jo drugi namenjajo (sam se ne rine v ospredje) in zato tečnariš. Namesto da bi bil vesel za naše kolesarstvo, ker trenutna situacija meji na neponovljivo.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Sicer me bodo ostali prekleli, ker ti odgovarjam, pa vseeno: glede na zmago očitno ni druga liga. Poleg tega je bil Pogi presrečen brona na cestni dirki in je komaj čakal, da gre z medaljo domov. Gre za čustveno izpraznjenost in padec motivacije.

Poleg tega je bil od cestne dirke prilično skurjen in bi se REEES težko polno regeneriral v dveh dneh. Enodnevne dirke so drugačna zgodba kot Tour, Giro, Vuelta, Dauphine itd. Ves dan se dela na polno, nič se nazaj ne drži.

Tako je bil razpored optimalen za slovensko kolesarstvo in oba zadovoljna, dosegla max po svojih močeh, dva izjemna rezultata. Če pa ti misliš, da je Pogi stroj, ki bi lahko uletel na štart, malo pogonil in zmagal, se prekleto motiš. Enostavno Rogle ne maraš zaradi publicitete, ki mu jo drugi namenjajo (sam se ne rine v ospredje) in zato tečnariš. Namesto da bi bil vesel za naše kolesarstvo, ker trenutna situacija meji na neponovljivo.
ne, mislis sem da Pogačar sploh ne bi vozil cestne, da bi bil svež za kronometer

meni je čudno zgledalo, ker na cestni je bil tudi roglič, ki ni pomagal in se je šparal

neke čudne odločitve

roglič mi bil ok, zdaj pa je to norenje njegovih ovc nevzdržno

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.737
113
kod Džej-Zija
No, to bi bila pa hudo čudna odločitev: da kolesar št. 1 na svetu ne bi vozil cestne dirke, sploh ker v kronometru ni tako dominanten. Tisti tour-ovski kronometer je bil izjemno specifičen s svojim bolanim vzponom v drugem delu In menjavo kolesa.

Rogla je imel na cestni dirki še vedno težave s poškodbo in ni bil konkurenčen. Če bi bil, se ne bi šparal. Drža na kronometru ga je manj motila, predvsem pa je kronometer bistveno krajši od cestne dirke.

Kakorkoli obrneš, za Slovenijo se je izšlo sanjsko, vsak je prigaral največ, kar je bilo tisti trenutek mogoče in fantoma je treba le čestitati, ne pa iskati zarot v ozadju.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.756
6.137
113
blizu močvirne prestolnice
Verjetno ne ampak so ga spravili na limanice. On bi moral samo slediti Jumbo vendar se je takrat dobro počutil, celo vlekel in takrat mogoče izgubil moč?

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Dons se je pokazalo, da ima prekratko ekipo... pa je izgledal nedotakljiv... 2 minuti bo težka, Jumbo bo zdej vse v Vingegaarda vrgel, mulc druga liga, pa v rumenem...
Bo pa Tadej zdej neobremenjen, če mu en pobeg uspe, sposoben je tudi 50km sam odvozit. Jaz ga še nebi odpisal.
Jumbo je močan... Res pa, da ima samo 2., 3. ligo v svojih vrstah....

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Preprosto mrknil.
Po moje se še lahko vrne v kronometru itd.
Al pa bo jutri potonil še bolj.

Roglič pa povsem odpisan, hinavski smeh je kamera ujela, očitno ma raje da nek iz ekipe zmaga za razliko od Slovenca.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Preprosto mrknil.
Po moje se še lahko vrne v kronometru itd.
Al pa bo jutri potonil še bolj.

Roglič pa povsem odpisan, hinavski smeh je kamera ujela, očitno ma raje da nek iz ekipe zmaga za razliko od Slovenca.
Veš da je vesel zmage svojega moštva, sploh če uspe to drugi, tretji ligi. Plačo mu Jumbo daje, ter nagrade ob uspehih. tadej mu ne prispeva nič, vsaj da bi jaz vedel ne...
Bomo pa sedaj lahko enotno za Tadeja navijali, Promož je svoje odvozil danes.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Veš da je vesel zmage svojega moštva, sploh če uspe to drugi, tretji ligi. Plačo mu Jumbo daje, ter nagrade ob uspehih. tadej mu ne prispeva nič, vsaj da bi jaz vedel ne...
Bomo pa sedaj lahko enotno za Tadeja navijali, Promož je svoje odvozil danes.
je za razumet ja, sploh ker to bil danes breg,kjer je prvo zmago na touru dosegel

se mi pa zdi,da Roglič ne bo toura nikoli osvojil, da je ta vlak zamudil

kronometer? kako kaj vozi danec? ga lahko pogačar stre?