A zdej si se ti ujel namesto tistega idiota.... A si ti ziher, da je povedal kateri tour?A si ti ziher, da govorimo o istem touru? 2018 - Geraint Thomas, 2019 - Egan Bernal.
A zdej si se ti ujel namesto tistega idiota.... A si ti ziher, da je povedal kateri tour?A si ti ziher, da govorimo o istem touru? 2018 - Geraint Thomas, 2019 - Egan Bernal.
Tour je samo eden.A zdej si se ti ujel namesto tistega idiota.... A si ti ziher, da je povedal kateri tour?
Ni res. Kot tudi pašteta ni samo ena. Pa zagovarjaj Gavrilović kakor hočeš, so še druge pašteteTour je samo eden.
Ima pa Snecko prav - Roglič Toura ne bo osvojil, bo pa mogoče spet prvi po Španiji.
Potem si pozabil, da je leta 2019 osvojil dva Toura - izjemen kolesar v vseh pogledih - Tour d'France pa mu pač ni usojen.Ni res. Kot tudi pašteta ni samo ena. Pa zagovarjaj Gavrilović kakor hočeš, so še druge paštete
19 osvojil dva Toura?Potem si pozabil, da je leta 2019 osvojil dva Toura - izjemen kolesar v vseh pogledih - Tour d'France pa mu pač ni usojen.
Pa-šteta baciti je samo Gavrilovič - jaz je ne jem!
Vidiš ko ne veš vsega.19 osvojil dva Toura?
Občutek sem dobil, da pišeš o ravninski dirki katergorije u4 vrtca čebelica, ne pa o gorski etapi na touru. Zato sem tvoj komentar skrajšal na par besed. Še vedno prezahtevnih očitno.ok. Niti nisem pogledal, kdo je napisal. Zgolj čuden stavek se mi je zdel.