Kolesarstvo '22

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
ok. Niti nisem pogledal, kdo je napisal. Zgolj čuden stavek se mi je zdel.
Občutek sem dobil, da pišeš o ravninski dirki katergorije u4 vrtca čebelica, ne pa o gorski etapi na touru. Zato sem tvoj komentar skrajšal na par besed. Še vedno prezahtevnih očitno.

Sicer pa ja, v času toura (kot je že pred začetkom napisal sralec številka ena, ki spet ni zamudil priložnosti in na polno zahodil moj kravjek), se niti slučajno ne kvalificiram za komentatorja.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Nisem razumel, kaj si prej hotel povedati. Res ne, ne da te osebno napadam. Pisal sem o tem ... ah, škoda časa, ničesar ne bova spremenila.

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Na rtvslo tudi letos tako kot pretekla leta biciklizem (ne kolesarjenje) razlagajo ljudje, ki so ga izkusili na lastni koži. Na poljuden način, razumljivo in zanimivo. Ne razumen zakaj jih ne gledate in ne poslušate.

Pol sem pa jaz problem ko stresem sarkazem. Ah ja.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.737
113
kod Džej-Zija
Kakorkoli, mislim, da je letos Jumbo prvič trofnil taktiko, kako streti Pogija. Konstantni napadi v klanec, dokler ga en od njih ne stre. Roglič, ki je bil še v igri, vrhunsko odigral svojo vlogo pri lomljenju Pogija, Vingegaard pa odlično zadal končni udarec.

Če se je zdel Pogi stroj/robot/neuničljiv, je včerajšnja etapa pokazala, da je tudi on človek. Resno upam, da se danes sestavi in udari nazaj. Včerajšnji napadi so morali pustiti davek tudi na Jumbu, danes bi morali biti ranljivi.

• Všeč mi je
Reactions: Rikolus in kalbo

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.154
2.471
113
Pogi je včeraj komentiral nekaj v stilu, da čaka Pireneje. Danes dvomim, da so vsi skupaj sposobni kakšnega presežka.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.737
113
kod Džej-Zija
Saj pravim, včeraj so vsi postreljali svoje zaloge patronov, danes bo samo upanje na preživetje. Razen če bo kdo res dobro razpoložen in se mu bo poklopilo.

Mene je malo čudilo, kako je Pogi v preteklih dneh z lovom na bonus sekunde razmetaval z močmi. Vseeno bo moral dirkati bolj preudarno. Tu mu je Jumbo dal lekcijo.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
danes ne bo ležerno in tudi ne razumem zakaj bi bilo tako?
Pričakujem novo akcijo JV, sploh zdaj ko so zavohali da je pogi še kako ranljiv.
Včeraj je res izpadel naivno,....ga nisem vajen tega.