Jaz sn kar pike dobil, ko sn vido kak ga ded žge …Zelene nima... ampak "zeleno je grdo"
Pa glih dons je bil skurjen k šibica. A nisi vidu rdečih okov na intervjuju?Dans je bil cist frišn ko je do vrha prgonu...
jap, šel je na polno, saj je povedal in se videla utrujenostPa glih dons je bil skurjen k šibica. A nisi vidu rdečih okov na intervjuju?
Saj jih je tudi @tamaupogi pike na majco dobu, ko je prvi gor prigonil …Dans je bil cist frišn ko je do vrha prgonu...
Ko so ga včeraj vprašali, če se kaj boji tistega holandca na kronometru.Pogi the destroyer...
bolano jih je porihtal... se dopingira? ne, slovenc je, kar ni tako enostavno.
Roglič mislim da je svoje odvozil.Škoda le, da ne vemo, kako bi šlo Rogliču. Sicer bo že Vuelta pokazala, ampak ne bo to isto.
Narobe misliš.Roglič mislim da je svoje odvozil.
Fiksed!Ko so ga včeraj vprašali, če se kaj boji tistega holandca na kronometru.
Se je samo nasmejal.
V soboto bo po moje pošolal še kronometer iz principa, danes pa bodo počivali.
Jaz sicer ne verjamem, da je možno brez dovoljenega/še ne prepovedanega dopinga vozit po Pirenejih povprečno 22km/h toliko se jaz peljem po ravnem rekreativno (mtb kolo).
Poglej Valverdeja.Jest se pa kar strinjam. Malo star je že.
Ketoni (še) niso prepovedaniJaz sicer ne verjamem, da je možno brez dopinga vozit po Pirenejih povprečno 22km/h toliko se jaz peljem po ravnem rekreativno (mtb kolo).