Kolesarstvo 2021

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Bravo, pri nas v klubu jih ni veliko, ki bi se znali dobro peljat na dol. Se tisti, ki se po ravnem dobro peljejo, so bolj ziheraši na spustih. Boš demonstriral, pa da vidimo, če se ti da sledit...

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.607
113
Iskajoč brata
Tale tema me vsako lepo lepo opomni, da ne smem brati nasvetov na Alterju, ker ko bereš, res misliš, da vedo o čem pišejo...
Tukaj pa same nebuloze...

Dobra o Mohoriču in banani. Se vidi zakaj so profiji :) Za gor in dol
In tudi pri opremi ne moreš primerjati amaterje in profije.... Za vsako etapo po meri pripravljen kolo, zobniki,..... diski ali klasične zavore,....

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Tale tema me vsako lepo lepo opomni, da ne smem brati nasvetov na Alterju, ker ko bereš, res misliš, da vedo o čem pišejo...
Tukaj pa same nebuloze...

Dobra o Mohoriču in banani. Se vidi zakaj so profiji :) Za gor in dol
In tudi pri opremi ne moreš primerjati amaterje in profije.... Za vsako etapo po meri pripravljen kolo, zobniki,..... diski ali klasične zavore,....
ah oprema sploh nima veze ko primerjaš amaterje, profije, pol amaterje/profije ipd.... je imo vse drugo prej kot pa oprema.
imajo (oz imamo) amaterji in rekreativci zelo spodobno opremo in velikokrat nad našimi sposobnostmi.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.735
113
kod Džej-Zija
Amaterji s preveč denarja imajo lahko celo boljšo robo kot pro tour, ker UCI določa spodnjo mejo teže kolesa. Ki jo amater z dovolj denarja z lahkoto preseže.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Zdaj določite kraj, datum, uro,....
Ajde, najprej kraj določimo... Jest sem Gorenjc... Zdej lahko gremo po ravnem, lahko malo navkreber, lahko malo vmes...

Moji predlogi:
Kranj - Tenetiše - Golnik - Križe - Zvirče - Podbrezje - Naklo - Kranj (niso prehudi vzponi - zmerna)
Kranj - Cerklje - Krvavec - pa nazaj (da vidmo, kdo blefira)
Kranj - ŠK Loka - Železniki - Dražgoše - Podblica - Besnica - Kranj, lahko tudi na Kropo (zmerna malo daljša)
Kranj - Jošt - pa na Selško dol in malo okoli... (tudi ni enostavna)
Kranj - Šk Loka - passo di Nace - pa nazaj naokoli, lahko tudi do Zbilj... (zmerna)
Kranj - Jezersko

Ajde, dost mojih predlogov... To soboto verjetno ne morem, lažje nedelja. :evil:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Grosuplje, Mali vrh, Trebeljevo, Šmartno, Bogenšperk, Ivančna, Muljava, Krka, Grosuplje.

Grosuplje, Polževo, Muljava, Krka, Grosuplje.

Ta teden sem še globoko v Dalmaciji.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi in ishtar007

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Grosuplje, Mali vrh, Trebeljevo, Šmartno, Bogenšperk, Ivančna, Muljava, Krka, Grosuplje.

Grosuplje, Polževo, Muljava, Krka, Grosuplje.

Ta teden sem še globoko v Dalmaciji.
Všeč mi je. Lepa, bi šel poleg. Me boste že mal počakal, če bo treba na kakem ovinku klobaso narezat... :fredi::cheer:

Če boste tole speljal, sem zraven od konca julija... :zmaga:

krko

Guru
5. sep 2010
2.691
1.397
113
Meni tudi ustreza gr-mali vrh-trebeljevo...
Bi šlo naslednji vikend?
Z ishtar007 se lahko dobiva v Sostrem in greva čez Pance ter priklopiva proti Malem vrhu?

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007