Že lani po tisti nori vožnji Pogija sem mel filing, da Toura Primož ne bo osvojil, upam pa, da se motim.odlična vožnja Mateja. Upam da Primožu vsaj drugo leto uspe, letos bo težka.
Ne bit, ni fer.Sam sem pri Pogačarju skeptičen saj je v ozadju pokvarjen Lah.
pol so bile solze, ko so ga dobliMene danasnja predstava pogacarja tudi zal spominja na armstronga v top letih.
Hint. Pogi je to počel že v mladinskih selekcijah, Armstrong je bil pa v povprečju.Mene danasnja predstava pogacarja tudi zal spominja na armstronga v top letih.
Prenos je bil na spletu. Sedaj je posnetek.A bo kaksen povzetek danasnjega maratona alpe? Glede na to, da ima vsaka vas svojo tv mi je zanimivo, da nihce ne predvaja najtezje dirke po sloveniji. Fantje imajo taksen tempo, da spravijo pogacarja v zadrego. Se ga je kdo tle gor ze udelezil?
A Pogija da spravijo v zadrego?A bo kaksen povzetek danasnjega maratona alpe? Glede na to, da ima vsaka vas svojo tv mi je zanimivo, da nihce ne predvaja najtezje dirke po sloveniji. Fantje imajo taksen tempo, da spravijo pogacarja v zadrego. Se ga je kdo tle gor ze udelezil?
Sigurno. Zato pa oni tekmujejo na TdF. Ah ne, cakaj...A Pogija da spravijo v zadrego?