Valveder je zacel nastopat par let predn se je Pogačar rodil. Pa glih enkrat na vuelti zmagal. Kaksna primerjava je zdej to? Na touru najboljsi 3., veckrat ni koncal toura kot prisel do konca.
Lani so razlagali, da se pri mlajših regeneracija izvaja precej hitreje in so zato na takih dirkah v prednosti.Primoževa leta so včasih veljala za najboljša. Dandanes pa vztrajnostne športe zmagujejo skorajda najstniki. Spremembe so očitne. Tudi v maratonu se bo starostna lestvica zmagovalcev pomladila.
V TJV mi ni jasno, a je Kjuss slabši letos v klanec, Vinegard tako dober, a bi Primož lahko napadal Pogija v klanec, ker tej njegovi skoki so ubijajoci.
Ker so disk zavore za profija navaden šrot in ker Campa ni usekana tolk na komercialo, da bi izrecno zahtevala diske. Diski na cestnem kolesu so navadna komercialna glupost.Zakaj pa Tadej enkrat bicikel disk zavore, enkrat klasika?
A pol zate pomen sam za zmagaš Tour, drugače si pa odpeljal svoje. valverde je še vedno zelo konkurenčen v pro touru.Valveder je zacel nastopat par let predn se je Pogačar rodil. Pa glih enkrat na vuelti zmagal. Kaksna primerjava je zdej to? Na touru najboljsi 3., veckrat ni koncal toura kot prisel do konca.
Sam zakaj pa je pol imel tudi disk? Komerciala, dež? Pa najavljali so, da bo za Mt. Ventoux UAE imel dvojne diske.Ker so disk zavore za profija navaden šrot in ker Campa ni usekana tolk na komercialo, da bi izrecno zahtevala diske. Diski na cestnem kolesu so navadna komercialna glupost.
Meni se zdi 22 km/h malo tudi za z gorcem po ravnem. Razen morda kakšno downhill kolo po ravnem.Ko so ga včeraj vprašali, če se kaj boji tistega holandca na kronometru.
Se je samo nasmejal.
V soboto bo po moje pošolal še kronometer iz principa, danes pa bodo počivali.
Jaz sicer ne verjamem, da je možno brez dopinga vozit po Pirenejih povprečno 22km/h toliko se jaz peljem po ravnem rekreativno (mtb kolo).
nesramen si zavinec
Dež + karbonske feltne + rim brakes ni glih najbolj kombinacija, beri: ne prime nič oz. minimalno.Diski na cestnem kolesu kakemu amaterju verjetno pridejo prav, v pro touru so odveč.
Kolega pa ne da nimas spet pojma o cem blebetas?No in cappy se je že pofočkal. Kolega pa ne da maš diske .
nimam 32" koles, ampak so ne vem 26, 27 nekjeMeni se zdi 22 km/h malo tudi za z gorcem po ravnem. Razen morda kakšno downhill kolo po ravnem.
Govorim o profijih, ne o nas tatežkih. Ravno gledam, kako en prodaja kolo z diski, ker jih je že dvakrat zakuril in to je blok, kar ni prijetno. To je realnost žal vsaj zaenkrat. Performanse so pa itak boljše, kle pa ni debate, sam kok pa to res rabiš je pa druga stvar, razen v dežju.Kolega pa ne da nimas spet pojma o cem blebetas?
Razen drazjega vzdrzevanja (in vsak ki malo vec kolesari itak ve da to ni ravno poceni sport) ni koristi rim bejka napram diskom. Pa se to odpade isto sekundo ko karbonske obroce zakuris.
Teza? Lul, poglej aethos. Dandanes to ni vec argument. Kot rekreativcu kot sva midva pa tudi samo smeh. Ti kolikor vem si blizje 100kg kot pa kakih 70. Tistih par g se ne bo poznalo.
Performans je pri diskih pac boljsi, prav tako thru axle sistem in ni obrabe obrocev zaradi zaviranja.
Izgled rimbrejka je meni boljsi. Tudi vsa moja kolesa se imajo rimbrejk.
Zdaj pa blebetaj naprej.