Čelada bi morala biti obvezna. Ne razumem ljudi, da se tako igrate s svojim življenjem. Meni ga je že rešila. Pa še marsikomu bi ga tudi, če bi jo nosil. Padci in udarci z glavo ob tla ali pločnik in vsega je konec.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Meni so bolj smešni te kvazi "specialci" ... vsi v nekih hudih dresih, s čeladami in ne vem kakšnimi špegli. Ne vema zakaj je to potrebno ... za dolge fure rabiš podložene hlače drugo je pa bolj kult kot kaj drugega. Govorimo o rekreativcih seveda in jst se sam čudim v kaj se folk napravi, zato da naredijo par deset kilomterov.
Glede čelade ... jst je tudi ne uporabljam... sem že padla, sam so bolj kolena najebala kot kaj drugega.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Meni so bolj smešni te kvazi "specialci" ... vsi v nekih hudih dresih, s čeladami in ne vem kakšnimi špegli. Ne vema zakaj je to potrebno ... za dolge fure rabiš podložene hlače drugo je pa bolj kult kot kaj drugega. Govorimo o rekreativcih seveda in jst se sam čudim v kaj se folk napravi, zato da naredijo par deset kilomterov.
Glede čelade ... jst je tudi ne uporabljam... sem že padla, sam so bolj kolena najebala kot kaj drugega.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sicer se strinjam glede čelade, toda, da ti zahtevaš v svojem avtu privez pa je mal hudo. Pa se sam privezujem, da ne bo pomote! Vsak je svoj vladar!