Kolesarske ture

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
lj -> brezovica -> drenov grič -> lesno brdo -> horjul -> vrzdenec -> šentjošt -> polhov gradec -> dobrova -> ljubljana

http://g.co/maps/876vm

Tole zgleda lepa tura, ne preveč obremenjena s prometom. Hvala za trud z zemljevidom.
zmaga.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Men je ena boljših:
lj-Iška vas-Podpeč-Rakitna-Cerknica-Rakek-Logatec-Vrhnika-Ligojna-Horjul-Dobrova-lj

Še ena z manj prometa:
lj-Zalog-Besnica-Trebeljevo-Litija-Hotič-vzpon na Geoss-spust po isti strani kot vzpon-Kresnice-Dol pri Ljubljani-lj

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
lj -> brezovica -> drenov grič -> lesno brdo -> horjul -> vrzdenec -> šentjošt -> polhov gradec -> dobrova -> ljubljana

http://g.co/maps/876vm

Tole zgleda lepa tura, ne preveč obremenjena s prometom. Hvala za trud z zemljevidom.
zmaga.gif

Ja, prometa ni kaj dosti, razen Brezovica-Drenov grič je malo več.
Aja, še nekaj - tam pri Lesnem brdu razkopavajo cesto in ni asfalta, tako da če imaš specialko...

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Tam v tistem koncu ni treba kaj spraševati, ker se vsedeš na kolo in pelješ. Dobrih poti je kjerčš. Pazit moraš samo, da te kak domačin ne prefuka....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Tam v tistem koncu ni treba kaj spraševati, ker se vsedeš na kolo in pelješ. Dobrih poti je kjerčš.
To se strinjam. Sam nebi rad da tiste poti zmanjka (v teh letih grem rad na zihr), ker jih ni več 20, da bi kje lazil in se pobijal v 3pm.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Pazit moraš samo, da te kak domačin ne prefuka....
Resno?
shocked-1.gif

Citat:
Uporabnik Keki pravi:
A za čelado je pa zmanjkalo denarja???
Da.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Meni se je že nekajkrat zgodilo, da sem izbral naključno potko iz gozda navzdol, ker me je zanimalo kje pridem ven. No, ene trikrat je bilo tako, da sem komu na dvorišču prišel ven iz gozda. Bilo je relativno blatno in prestrmo, da bi lahko šel del poti nazaj gor, zato mi ni preostalo drugega kot počakati in oceniti ali imajo kakšnega hudega psa ter nato spizditi kar se da hitro iz dvorišča v upanju, da nimajo ograje pri cesti zaprte.
bonk.gif
Se je ižšlo! Pes je bil star, ograja pa na stežaj odprta. Je pa bedno, to je res. Ampak kaj naj, če ne vem kje pridem ven pa nazaj se tudi ne da. :]

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Hja, točno to. Včeraj s kolegom šla na blef. In malo pred koncem prideva do ene ograje. S tem, da je bila lepa potka v gozdu. Dejansko ne pričakuješ, da bi prišel pa do ograje, travnika, čebelnjaka. jebeštrga, nisva nič galamla, vsa vrata odprla in zaprla kot je bilo, sploh se ne ve, da sva bila tam, ampak, nikol ne veš da od kje uleti kaki cepec. Ker folk je v današnjih časih živčn do amena, misli, da mu boš vse preoral, razfukal, zakuru, kaj te jaz vem kaj. Prideš pa samo mimo. Ampak a veš kako je. Si je 1x zapomnil enega z gorskim kolesom kako mu je blokiral zadnje kolo na potki in potem smo vsi enaki ne.

jello

Guru
22. sep 2008
10.170
3.878
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ker folk je v današnjih časih živčn do amena, misli, da mu boš vse preoral, razfukal, zakuru, kaj te jaz vem kaj. Prideš pa samo mimo.

Najbrž iz istega razloga kot ti limaš posnetke kriminalcev ki ti serjejo po cesti 1,00000000001 metra od roba ceste. V stilu "nimajo kaj delat tam kjer je moje". Mislim M.O.J.E. In samo moja dobra volja je da te ne nabrcam v rit ko se šetaš po mojem, hočem rečt povozim na delu ceste, ki pripada MENI, hočem rečt naložim cepca na kolesu na havbo pol bomo pa že vidl kdo bo bolj jokcal. /exhair mode off.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Meni so bolj smešni te kvazi "specialci" ... vsi v nekih hudih dresih, s čeladami in ne vem kakšnimi špegli. Ne vema zakaj je to potrebno ... za dolge fure rabiš podložene hlače drugo je pa bolj kult kot kaj drugega. Govorimo o rekreativcih seveda in jst se sam čudim v kaj se folk napravi, zato da naredijo par deset kilomterov.
Glede čelade ... jst je tudi ne uporabljam... sem že padla, sam so bolj kolena najebala kot kaj drugega.
grin1.gif