Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne, v službo se vozim vsak dan s kolesom, ne glede na vreme, ona pa kukr mi je znano prakticirala spining. Pa nisva šla na Krk, ampak v Senj, tko da ne rabš počt
Kaj pa kakšna tura iz Ljubljane, vse skupaj recimo ca 100 km pa da se ne vozim po cesti, kjer je promet. Kolo je nekaj podobnega kot je tarzan nalimal v tej temi s semi slick gumami.
Meni je lepa krožna Lj-Smlednik-Zbilje-Š.Loka pa pol tm mim Puštala, pa pica v Klementini, pa Medno, Stanežiče, Lj... je pa res da je cca. 60km, pač uizi rekreativna, za lep poldnevni izlet z dekletom.
Jaz sem v soboto odpeljal: Rakek, Prezid, Čabar, Osilnica, Brod na Kolpi, Kocevje, Ribnica, Bloke, Rakek. 172km, 2100 visincev. Cas voznje 7h30min; skupni cas 8h20min.
Vrzdenec - Šentjošt je dober vzpon. Ne vem kakšen je vrhniški klanec ,ker ga še nisem preizkusil s kolesom. Na Šentjošt grem pa večkrat in je (Vrzdenec -> Šentjošt) tam ~275m nadmorske višine v ~5,2km. Z gorcem pridem gor v nekje 23-27min. Če imaš specialko pa prideš še par min. prej.
Vsako leto septembra je tekmovanje vzpon na Šentjošt. Mislim da je rekord tam nekje 12min.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.