Kok žre VAG 1.9 TDi? :)

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Od frenda Passat 130KM 4Motion letnik 2004, mestne zelo dinamične 25km vožnje povprečna 12.3
wink-1.gif

Itak ne bo noben verjel sam tko je kazalo takrat (ne ni bila trenutna poraba, ampak še enkrat povdarjam povprečna za 25km mestne dinamične vožnje)

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Od frenda Passat 130KM 4Motion letnik 2004, mestne zelo dinamične 25km vožnje povprečna 12.3
wink-1.gif

Itak ne bo noben verjel sam tko je kazalo takrat (ne ni bila trenutna poraba, ampak še enkrat povdarjam povprečna za 25km mestne dinamične vožnje)
Povprečna na 5km ''pravem''
evil.gif
.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ja verjamem ja, pri nama je bilo 1.2.3. do rdečega polja skoz. Od semafoja do semforja po LJ
grin1.gif

Obovznica ob 2.00 zjutraj od odcepa za Fužine, do odcepa za Šiško nekaj manj kot 2minuti
evil.gif

Ah ja kje so te časi
grin1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Napiši, da so benzinci preteklost, pa boš hitro ugotovil, kolk je benzincov na forumu
evil.gif
.

Drugače pa jaz vozim benzinca.. .Pa ma mal velko porabo, glede na to, da ima pol manj KM kot omenjeni passati...
frown-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Saj jaz tut mam bencinca z več konji ko ti pasati sam tut z večjo porabo (sam jaz ne delam kolon)
evil.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Eh, kolone...Poglej, dokler se bodo ljudje vozili 130 po AC na prehitevalnem pasu, bodo kolone. Se strinjam. Če se bodo pa le-ti malo počohali po glavi, pa se prestavili na vozni pas, vozili 120, ko bodo pa prehitevali, pa magari 150, če je treba, bo pa vredi. Vsaj jaz si naštimam `nožni` tempomat na 120, vozm u izi, ko grem pa prehitevat, gre pa avto tolk, kokr pač gre.

Kokr dans en ata, ko se pelm iz golovca proti NM, se nikakor ni hotu premaknt na vozni pas in je vozu skos po prehitevalnem tistih 70-80 v smeri NM. Šele, ko se je cesta odvila in smo zapeljali v prvi tunel, se je uspel premakniti...
crazy1.gif

Res, revšna. Žal. Stardec gor ali dol. Revšna!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ma ja te raje spustijo naprej kot pa da bi te še vohali! Verjetno ti je dal kak kilometer prednosti da se je lahko po telefonu zmenil pol pa verjetno gasa mimo tebe!
evil.gif

pa ne to vzet preveč osebno saj niste vsi isti!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Jaz tudi vozim dizla, celo iz VAG grupe. Poraba niti ni toliko nižja napram bencincem, je pa potek navora bistveno boljši. Drugače povedano, dizel zelo dobro potegne tudi v nizkih obratih (2000-3000), bencinci pa so večinoma tukaj bolj bogi ali pa nenormalno pijejo. Se pa časi tudi spreminjajo in počasi bodo bencinci postali enakovredni dizlom.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Itak, ker delam cca.40k km letno in se mi splača
cheer.gif

Meni pri teh kilometrih letno nikakor ne znese dizel. Sem probal dizel cliota, pa ni variante. Pa še razlika v porabi je zelo minimalna. No, v načrtu je že en malo večji karavan, passat, a4 ali kaj podobnega. Tisto bo pa sigurno dizel! Razen če bom nehal poslušat možgane in kupil legacyja
cheer.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
brez veze slika, ter brez veze govor o porabi.

meni trenutno pod 7,5 v povprečju sploh ne papca. Bi bilo pa znimivo na istih relacija sedeti v podobno velikem in zmogljivem bencinarju ter primerjat porabo (oz. drugem dizlu).

takoda...če nenapišeš koliko km jebilo prevoženih, s kakim načinom vožnje je podatek brez vezen.