Ko vam zazvoni vaš mobilec se sliši....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Fajn imam očitno unikaten zvonec. Ko me žena pokliče je FALCO: Da Da Da...
Za znance: Peter Bjorn, John: Young folks;
Za ostale: Umek remix Tiga: sunglasses at night
cheer.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
No, jaz imam pa enega severnjaka.
cool-1.gif

30 sekund glavne teme (v bistvu sem združil določen del z glavno temo in del iz zaključka) naslednjega Edvard Grieg[/COLOR]:

In The Hall Of The Mountain King (norveško: I Dovregubbens Hall)[/COLOR] (originalna kompozicija v AAC formatu)

Namenoma nisem objavil svoje krajše kompozicije, da se ne bi pojavil kakšen oponašalec.
tongue-1.gif

Pa še ena posebna interpretacija na temo skupine, katero upam, da kmalu spet kaj slišimo v Ljubljani (skupaj z Rammstein seveda):
smile-1.gif

Apocalyptica - In The Hall Of The Mountain King[/COLOR]

P.S.: Še zgodovina odločitve za to zvonenje. Prvič sem ga slišal (to temo) pred kakimi 8 leti v neki reklami na avstrijskem tretjem radijskem programu Ö3 in ker me je navdušila, sem si potem sam kreiral do tona identično zvonenje v enem izmed programčkov za izdelavo zvonenj v takratni Nokia Suite in to melodijo potem imel dolga leta na svoji dobri stari Nokia 6310i, ki je pred kratkim dobila novega lastnika.

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
pred kratkim sem se naveličal poslušati glasbo v obliki ringtonea, zato že nekaj časa uporabljam monofonična/polifonična zvonjenja. Malo retro stila nikoli ne škodi.
smile-1.gif

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Nekaj je posebnih zvonenj, da vem kdo je, če je pa nekdo kar tako, potem imam pa štajerskega fanta: "Stric, stric, telefon vam zvoni, v žepi ga mate..."

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Za vso rajo, ki me klice, CYA - Bolje Vreme
Za tiste z okusom, Yann Tiersen - Goodbye Lenin, Télépopmusik - Breathe
Za alternativne, The Specials - Gangsters, The Skatalites - Ska Ska Ska
Za se ene par pa September - Cry for me