Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Fajn imam očitno unikaten zvonec. Ko me žena pokliče je FALCO: Da Da Da...
Za znance: Peter Bjorn, John: Young folks;
Za ostale: Umek remix Tiga: sunglasses at night
P.S.: Še zgodovina odločitve za to zvonenje. Prvič sem ga slišal (to temo) pred kakimi 8 leti v neki reklami na avstrijskem tretjem radijskem programu Ö3 in ker me je navdušila, sem si potem sam kreiral do tona identično zvonenje v enem izmed programčkov za izdelavo zvonenj v takratni Nokia Suite in to melodijo potem imel dolga leta na svoji dobri stari Nokia 6310i, ki je pred kratkim dobila novega lastnika.
pred kratkim sem se naveličal poslušati glasbo v obliki ringtonea, zato že nekaj časa uporabljam monofonična/polifonična zvonjenja. Malo retro stila nikoli ne škodi.
Nekaj je posebnih zvonenj, da vem kdo je, če je pa nekdo kar tako, potem imam pa štajerskega fanta: "Stric, stric, telefon vam zvoni, v žepi ga mate..."
Za vso rajo, ki me klice, CYA - Bolje Vreme
Za tiste z okusom, Yann Tiersen - Goodbye Lenin, Télépopmusik - Breathe
Za alternativne, The Specials - Gangsters, The Skatalites - Ska Ska Ska
Za se ene par pa September - Cry for me
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.