Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ma dobr glas tamala.
z Rammsteinom si me pa "zrajcal", moram tudi jaz počasi popraviti melodije na svojem.
Drugače imam "stock" melodije, edino ko me kličejo iz službe se oglasi:
Služben - halo, to sam ja, vaš telefon, ja zvonim, jaaa zvooooniiiiiiim, pa nekaj v češčini (poljšini, bogsigavedi kaj), na koncu pa že prav znori... za zamorjene sestanke je to super stvar, ker se potem vsi smejijo.
hecam se, nima cajta, zdele je full bizi. no, sej sva nekak oba, samo on nekako stalno, jaz pa bolj kot ne v valovih ...
mu bom sporoču, da si ga pogrešil.
ontopic: pri nas na firmi ima nekdo (mislim, da Romih), full dober original nokiin zvonček, ki začne potem proti koncu čudno zavijati in potem kukr eksplodira.
najbolj na jetra mi gre pa ena piskajoča, je pa res, da jo slišiš tud v diskaču ...
a verjames, da do včeraj sm jo tud jest imel - sicer samo 2 dneva, sam je to kr prehudo! mam pa od tam naprej - Everbody cool down, this is a robbery, (al kaj že reče) iz komada Misirlou...
Ko se to začne kr drt sred mize, se kr vsi stresejo okol...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.