Kupi kađarja al pa tanovga espejsa in si zmagal ... če nisi hiter voznik bo tudi 130ks dovolj močan zate.
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
roberto, ni fora v količini ljudi...fora je, da sem jest mal prevelik. in žena tudi
in, če sem pošten, za tistih 30 jurjev skoraj začetne opreme pri kadjarju sem že v skoraj top opremi pri mazdi cx5. ki je en podoben "šmorn". pa sem veliko bolje in lepše sedel v njej.
mazda in espace pa nekako ne gresta skupaj...v isti razred mislim. ali pa...kaj pa vem
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
roberto, ni fora v količini ljudi...fora je, da sem jest mal prevelik. in žena tudi
in, če sem pošten, za tistih 30 jurjev skoraj začetne opreme pri kadjarju sem že v skoraj top opremi pri mazdi cx5. ki je en podoben "šmorn". pa sem veliko bolje in lepše sedel v njej.
mazda in espace pa nekako ne gresta skupaj...v isti razred mislim. ali pa...kaj pa vem
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
mah, espace ima 4.8 metra, moj sedanji pa 4.6 (navaden). mazda (če gremo med suv-e) je 4.5. ni takšen grozen preskok. če bi ostal med "kao" enoprostorci, imam potem še c4 grand picasso. sedi se lepo, nisem pa še probal ta boljše opreme...ampak mi kokpit nekako ne leži
drugače je tudi sedanji espace prevelik za dva. ampak, pelješ se pa kamot (okej, der alte se očitno ne...). in to "udobje" ne vem, kam bi prenesel. mazda je že "športnik", edino c4...
če pa grem med suv-e, je pa potem to spet nekaj čisto drugega...
scenic je pa alternativa komu? touranu?
roberto, pa če bi si ga lahko privoščil...bi vzel espejsa? tudi če bi bila dva?
softi, in kaj bi ti gledal? sharan je recimo predrag...pač uberwagn. nova alhambra je sicer tudi super (kopija sharana), a dodatki nanesejo... ker, če bi lahko zaupal uvoznikom, bi seveda najraje vzel espejsa 2013 initale in imam mir spet kakih 8 let.
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
sjtv...če vzamem 130 konjev, kje bom prikrajšan? gledam sicer zen opremo, ne initiale, malce preveč je...
tam pri kadjarju pa sem očitno gledal višjo opremo. ampak, še vedno, mazda je večja. in več ponuja za skoraj enak denar....