Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik trancek007 pravi:
Sem enakega mnenja - nasankal (beri: naj..u) bi sam, saj hitrosti ne bi prilagodil razmeram na vozišču oz. bi imel neprilagojena hitrost. Voznik pa mora v vsakem trenutku nadzorovati svoje vozilu, četudi komet pade na njega. Kar se mene tiče je to čisto nonsense.
Sem jaz prd 8 leti zbil 13 letnega mulota. Se peljem po glavni cesti čez zeleno luč čez križišče, na drugi strani je svetila za kolesarje in pešče rdeča luč in se mi dobesedno pod avto zapelje z kolesom en 13 letnik. Seveda je bil ta kolesar huje poškodovan. Po 3 mesecih ,ko se vrne iz bolnišnice, se me pa spravi tožit. In vse skupaj se je vleklo 6 let. Na koncu mu ni uspelo nič iztržit. Z istimi zgovori, so me hoteli zašiti, neprilagojena hitrost, GSM, avtoradio, da moraš prilagoditi hitrost razmeram. A nihče se pa ni spotaknil, da se mora pri rdeči luči počakat. Očitno semaforji samo za avtomobile veljajo. Pa ti lahk povem, da so policaji na mestu nesreče ugotovili, da v nobenem primeru nebi mogel preprečit nesreče, razen če bi bil zavorna pot pri 50 km/h 1 meter. Tako kot nekateri pravite, meni se prižge zelena luč in potem naj počasi speljem čez križišče in gledam, da mi kdo ne pride čez rdečo luč. Potem pa čez 1 dan bereš na forum stardec in križišče.
No tako samo tole sem čakal in kar zdelo se mi je, da bi bilo nekaj v tem stilu.