Knight Rider

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
K.I.T.T. is back
cheer.gif
Končno vrnitev najbolj cool serije iz 80 prejšnjega stoletja. Kaj pravite na pilot serije?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
ksz

Er kommt. Knight Rider. Ein auto, ein computer, ein mann. Knight Rider, ein mann und sein auto kämpfen gegen das unrecht.

cheer.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Res je. Lahko bi naredli unikat. Sej ne rečem da je tale mustang perfektn, oni dvojni spojler je malo čudn, pa rdeča luč na haubi ni več enojna. Drugo pa mi je kul.ampak je treba it s cajtom. Lahko bi naredli vse skupaj mnogo mnogo slabše, pa niso. mislim da bo za gledat in da se bomo čez 10 let še vedno pogovarjali o Kittu. hehe

Bedna nanizanka mi je zdaj naprimer Terminator cronicles of sarah connor ampak to je že off.

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Če ne bodo preveč zašli bo zadeva gledljiva. Pilot je kar na stari liniji. Očitno pa dogajanje selijo worldwide. To bo lahko precej slabo, če bodo realne lokacije obravnavane preveč z ameriškega zornega kota...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
sem pogledal pilot ... se mi zdi kr vrei ... resda je precej sci-fi ampak je vrei za gledat ...
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
mah ja.... nej še mcgyverja začnejo snemat....

ne moreš obnavljat 20 let stare nanizanke! takrat je to neki pomenil, da je avto govoru, kaj pa zdej? že vsak dražji avto govori in skor razmišlja sam... ni več tistega navdušenja!

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
itak da je kr neki vse skup, ampak okej vzames za zabavo..moti me predvsem izbor avta, ker mustang je ze tolk prezvecen....da bi moral kej druga uporabit... mustang niti ne izgleda hiter..pol se vozi kao tolk pocas, da mu lahk sledijo...mar bi kitt bil honda civic , bi blo bolj kul.

pozabil dopisat..da je policajka lezbaca, kar je kul
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
kzs
serija bi naj bila kao nadaljevanje ne pa "rimejk". izbor avta je pač stvar okusa ampak niti pod razno ne more biti "đermankar" ala bmw (to bi bilo sprejemljivo če bi bila nadaljevanka snemana v evropi pa še tu bi se dalo najti boljši avto). mustang je pač zato ker je ford glavni sponzor. sicer pa ne glede kateri avto bi zbrali original je še vedno original.

so pa pozabili na tubro boost... nanotehnologija oz. spreminjanje oblike karoserije je pa že tudi videno v seriji viper...