Kmal za 10 km/h preveč ob letno plačo

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tvoja trditev da lahko dobis uklonilca ce ne placas kazni za parkiranje je enaka kot ce jaz napisem da gres lahko v zapor ce ti na avtu ne dela zadnji levi zmigavec. Obe trditvi sta v osnovi napacni. Seveda pa sta mozni ce midva ne bi zamolcala dveh dejstev: ti da se je babnica pritozila, jaz pa da je voznik ki mu ni delal zadnji levi zmigavec po zaustavitvi s strani policije iz zepa potegnil noz in stihnil policaja.
A če bi napisal, da je baba narobe parkirala, se potem pritožila in ni plačala kazni in dobila uklonilca bi se strinjal z mojo trditvijo? da/ne
@Apollo. Pravzaprav ni treba da se baba pritoži. Je še ena finta, ki jo redarji s pridom izkoriščajo.

Redar sme napisat plačilca samo za prekrške, ki jih sam zazna. Če pa kdo drug prijavi kršitev, je pa postopek drugačen. V tem primeru pa tisti, ki je narobe parkiral dobi odločbo prekrškovnega organa s kaznijo plus 40€ stroškov postopka.
Torej če redar hodi okol z kolegom iz Parkirišča Ljubljana, pa tist kolega njemu prijavi napačno parkiranje, potem je občinska blagajna bogatejša še za 40€ postopka, al tud v tem primeru velja polovička pa ne vem, boš ti povedal.

Tega trika so se redarji lani poslužili 20 000 krat, zdej pa računaj.

Torej še vedno trdim, da če napačno parkiraš in ne plačaš lahko dobiš uklonilca.
Kaj praviš ti zdej?

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Še vedno isto kot prej - samo z napaænim parkiranjem ga ne boš dobil. Nisi povedal nič novega - če si kaznovan z odločbo ga lahko dobiš. Poti do odločbe je pa kar nekaj, čestitam da si odkril še eno.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ne žali banana republik...

mi še za olupek od banane nismo...
žal, v demokratični državi notranji minister ne more iti nekdo, ki je kao intimni partner najbolj vplivnega, kapitalističnega in z gospodarstvom prepletenega kvaziodvetnika, ki je v bistvu lobist najvišje kategorije...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Seveda je lahko, demokracija ni sinonim za pravičnost ampak da drzavo vodijo osebe ki so jih izvolili drzavljani. In KK je bila izvoljena kot poslanka - potem pa je sla v vlado. Pac diktatura vecine.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Še vedno isto kot prej - samo z napaænim parkiranjem ga ne boš dobil. Nisi povedal nič novega - če si kaznovan z odločbo ga lahko dobiš. Poti do odločbe je pa kar nekaj, čestitam da si odkril še eno.
No torej za napačno parkiranje lahko dobiš odločbo (ni pa nujno tako). In brez da bi storil še kaj drugega narobe kot to, da si napačno parkiral (dobil odločbo) in nisi plačal, lahko dobiš uklonilca.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
ja ce ne placas kazni dolocene z odlocbo lahko dobis uklonilca. Tu nima veze kaj je osnovni prekrsek.