Klub Cirkus: Varnostnika pretepla fanta do neprepo

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glede na to, da naj bi se tam vse skupaj dogajalo na VIP-u, kjer je res vse zelo na ozko, je dovolj, da ga je, kot piše, varnostnik onesposobil z udarcem, tip, že tako prbit, se je opotekel, padel in udaril - prebil nekje, kri, babe pa vemo, kakšne so.

sploh pa iz iste družbe ne bi smeli dajati oz. objavljati komentarjev - bi kdo tu rekel za prijatelja, ja, prav je, da jih je dobil, četudi si jih je recimo zaslužil?
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
prav je da so ga vrgli ven. Ni pa prav ce so ga potem na tleh brcali in ne vem kaj se vse. glede na to da ga resevalci niso hoteli odpeljat in ga je na urgenco potem odpeljala policija je jasno da ni ravno ovcka.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Vprašanje, če so o ga res brcali. Ko ljudstvo opisuje take dogodke, rado pretirava, tudi nenamerno.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Vprašanje, če so o ga res brcali. Ko ljudstvo opisuje take dogodke, rado pretirava, tudi nenamerno.
A ko pa PR varnostne službe opiše dogodek je pa vse res in objektivno?

Haha bolj verjamem nevtralnim očividcem, kot pa nekim uradnim izjavam. .

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Po radiu sem slišal "nevtralnega očividca", ki je opisal zadevo malo drugače kot tista dečva. Kateremu "neodvisnemu" boš torej verjel? Bral sem zapis tiste punce in se mi je zdel vsaj majčkeno preveč dramatičen. Je bil nezavesten ali hudo pijan? Koliko pretepov je že videla? Ne bi jaz prehitro sklepal. Sploh če je tisto s fejsbuka res...in da ga reševalec ni peljal na urgenco tudi nekaj pove.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Po radiu sem slišal "nevtralnega očividca", ki je opisal zadevo malo drugače kot tista dečva. Kateremu "neodvisnemu" boš torej verjel? Bral sem zapis tiste punce in se mi je zdel vsaj majčkeno preveč dramatičen. Je bil nezavesten ali hudo pijan? Koliko pretepov je že videla? Ne bi jaz prehitro sklepal. Sploh če je tisto s fejsbuka res...in da ga reševalec ni peljal na urgenco tudi nekaj pove.
Ja to, da ga je bilo treba peljat na urgenco veliko pove. Najbrž se ni sam premlatil.

Me pa to pisanje PR varnostne službe spominja na tisti vic : obdolženec, kako je se je zgodilo? Umrli se je spotaknil in padel direktno na nož. in to je ponovil 10x

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
No, jaz sem bil tam.. Sicer nisem videl kako se je vse zacelo(je pa kolega rekel, da je videl, da je tip ruknil varnostnika), sem pa videl kako bolano sta ga varnostnika stolkla in zbrcala, tudi ko je lezal na tleh..
Sem pa nekje vmes, nevem kaj ti more bit, da ruknes varnostnika na p****, varkota pa konkretno pretiravala za moje pojme.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ne, ker ne verjamem da sem lahko 100% verodostojen - niti priblizno nisem bil trezen in se za vsak udarec ne upam nic trditi. Dejstvo je da sta ga tolkla kot zival.
Je bilo pa malo morje pric okoli.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Da ne bom bral vseh črev, je že znano kaj je bil, komunajzer al tačrn? Je cerkev že kaj rekla na to temo?
Samo povzetek, prosim.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
kar sem jaz videl je bilo pred sankom na vipu - blizu desnega roba, ce gledas od spredaj.
verjetno bi sel pricat, ce bi bil trezen in bi lahko za vse kar bi me vprasali trdil z gotovostjo.. pravtako nisem videl zacetka oz kaj je tip naredil. mnenja sem pa se vedno, da tisto brcanje in nabijanje cloveka na tleh res ni bilo potrebno in je slo cez meje normalnega.

za posnetke sem SLISAL da cirkus prodaja buce, kao naj bi sla napeljava za par ur in jih ni..a muzka sopala na polno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz....sem videl sliko tipa...če je on fizično izredno močan in atletsko grajen, sem jaz arnold...ali pa sta imela redarja skupaj 50 kil...