Klovni vznemirjajo Jesenice

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
...ksz....

Scene v Kamniku se nadaljujejo, vikend pa to:

Citat:
Včeraj zvečer sta se klovna, eden izmed njiju je naj bi imel pri sebi tudi pravo motorno žago, ki sta znova strašila v bližini kamniškega Mercator centra, za las izmuznila ogorčenim občanom in policistom, ki so hoteli predrzna klovna ujeti.

Kamniški strašljivi klovni, kljub vse večjemu ogorčenju občanov, ki vse glasneje grozijo, da bodo s klovni obračunali kar sami, še vedno ne odnehajo s svojim početjem, ampak postajajo celo vse bolj predrzni.

http://www.kamnik.info/dramaticen-lov-na-predrzna-klovna-v-kamniku/

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.342
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz....

Scene v Kamniku se nadaljujejo, vikend pa to:

Citat:
Včeraj zvečer sta se klovna, eden izmed njiju je naj bi imel pri sebi tudi pravo motorno žago, ki sta znova strašila v bližini kamniškega Mercator centra, za las izmuznila ogorčenim občanom in policistom, ki so hoteli predrzna klovna ujeti.

Kamniški strašljivi klovni, kljub vse večjemu ogorčenju občanov, ki vse glasneje grozijo, da bodo s klovni obračunali kar sami, še vedno ne odnehajo s svojim početjem, ampak postajajo celo vse bolj predrzni.

http://www.kamnik.info/dramaticen-lov-na-predrzna-klovna-v-kamniku/

Tale "info" portal obicajno objavlja vse kar slisi na ulici pa nima veze ali je resnicno ali ne.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Kot večina današnjih medijev torej
grin1.gif

Saj drugače, če veš, da gre za buče, je povsem zaželjeno, da to napišeš. Jaz se ne sprehajam več toliko ponoči po Kamniku, da bi lahko preveril zadevo iz prve roke
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.342
113
Ne morem trditi za ta primer, so pa dva tedna nazaj napisali nekaj kar ni bilo res. Pa sem osebno vodil primer tko da vem da so buce zvalili

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
Ja, v Nemčiji je kolega zaštihal kolega, ki si je dal masko gor in ga taprvi ni prepoznal... nekaj so jih nabunkali itd.... v glavnem, gre po planu
smile-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Dan-dva nazaj sem na FBju našel novico (pozabil shranit link), da je na na hrvaškem (srbiji? balkan u glavnem, nisem pristaš ne enih ne drugih) en klovn nekaj sral... na fotki se vidi, da jih je dobil po p**ki
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
hysterical-1.gif

sem videl ja.... je imel takšne naravne barve po g_obcu, kot prej z masko.
No, sej bo kmalu adrenalinski šport našeniti se v klovna in preživeti

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, tak domobran oziroma domoljub pa južni nickname
smile-1.gif