Klovni vznemirjajo Jesenice

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ma tole na jesenicah sta bila dva 15 letnika pomoje sta ze doma od fotra batine dobila
smile-1.gif

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Mislim,da nesposobni klovni vznemirjajo državljane Slovenije že vse od osamosvojitve.

Hanžek, Erjavec, Pahor, pa še kdo bi se našel.
Tu ne gre za preobleko, ali rdeč nosek, tu gre za nemogoče obnašanje, pogosto skregano z etiko in zdaravo pametjo.

Ustreljeni Kramberger je res nosil opico na ramenu in že samo zato (+ da je bil za tiste čase malo bolj poseben), je bil nekaterim (se ve komu!) nevaren.

Teh, zgoraj naštetih pač ne bo nihče odstrelil/ustrelil, smeje pa se jim tudi ne nihče več. Že dolgo....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Portal Info Kamnik, ki poroča tudi o lokalnih dogodkih na območju občine, je sinoči objavil novico, da je v Kamniku v neposredni bližini Mercator centra ljudi strašil klovn. Neznanec, oblečen v klovna in opremljen z motorno žago, se je spravil na 10-letnega otroka in ga dodobra prestrašil.

Citat:
Na Facebooku se je pred dnevi pojavil profil z imenom »Klovn Franček«, ki je mlajše uporabnike tega družbenega omrežja nadlegoval preko zasebnih fb sporočil. Z nadležnimi in neokusnimi sporočili je otroke nagovarjal k spolnosti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti indici zelo sovpadajo z eno organizacijo pri nas v Slo in po svetu.

Se tudi šemijo in nadlegujejo deco...

Mogoče bi tam policija za začetek malo pogledala

casio

Fizikalc
19. nov 2014
538
29
28
Ker se dostikrat pozno zvečer vračam iz službe sem si dal v avto pendrek in mali žepni nožek. Če vidim klovna in ga s pendrekom pretepem se to šteje kot samoobramba ali fizični napad? Nebi ga rad nalomil in se nato ukvarjal s tožbo, ker sem enkrat bral, da je lastnik hiše lopova pretepel in lopov je nato tožil lastnika in dobil visoke odškodnine.

Včeraj, ko sem bral to novico o strašenju ubogega otroka z motorko me je zamikalo, da se čim večkrat zvečer odpeljem v Kamnik in najdem tega psihopata. Če bi se mi še kdo pridružil je vljudno vabljen, da ulovimo tega psihopata!

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.857
2.148
113
Ne bluzi. Če ga boš nalomil s pendrekom samo zaradi srečanja, boš kaznovan zaradi posesti hladnega orožja (pendrek je A8) in prekoračenega silobrana oz. fizičnega napada.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Kdo ga bi pa prijavil? Pretepeni klovn? Naključni mimoidoči?

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Starši pretepenega klovna, ki je verjetno res star kakih 13,14 let. Drugače ne bi izbirali 10 letnih žrtev.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Jaz nebi bil tako prepričan v to, folk zna biti povsem dovolj prizadet v glavo za take scene... Pa recimo da greva vseeno dalje s tvojim primerom - kako pa bi starši pretepenega klovna prišli do podatkov, kdo je dal njihovemu klovnu tisto, kar je ta iskal?

Drugače pa imam jaz pri sebi solzivec, cca.45cm dolgo kovinsko palico ter sekiro. Nekaj bi bilo že primerno za takšno šemo v akciji
evil.gif

Kar se pa tiče Kamnika in mercator centra - to je verjetno čefuraju na Zikovi spet malo dolgčas pa so se spomnili "nove fore" kako cajt zabijat, nič posebnega za ta konec. V zadnje so pa (z zračko če se ne motim) streljali na nočne rekreativne tekače.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne da se mi iskat; nedavno nazaj je v USA nekdo ustrelil nekoga, ki je v zombija oblečen strašil ljudi. Bil je oproščen.
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Pa to ni res!! Bi ga pa kr rad srečal. Sam bo mogu hitr bit, zelo hitr, da uide.
10.gif

Lahko samo upa, da ga policaji dobijo, ker če ga bodo občani, bo še sam prosil, naj nekdo policijo kliče
10.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Pa to ni res? kar naenkrat se masovno bojite nekih šem oziroma klovnov? a kurente, škoromate, laufarje, tudi princeske in vile, ko bo spet pust, boste tudi preganjali, klicali policaje in celo mogoče pobijali..
17758-icon_confused.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nune pa duhovniki se vsak dan sprehajajo pa noben gta ne zaigra...

B81

22. jul 2007
37.683
10.965
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pa to ni res? kar naenkrat se masovno bojite nekih šem oziroma klovnov? a kurente, škoromate, laufarje, tudi princeske in vile, ko bo spet pust, boste tudi preganjali, klicali policaje in celo mogoče pobijali..
17758-icon_confused.gif

Ne. Tile so za umirit, ker posnemajo vse, kar pride od nekod drugod. Ko bodo ninđe harale okoli, bodo takoj njihovi kolegi in tega ne rabi noben. Umirit gamad pa mir.

Sicer pa berem malo, mater se vozite eni opremljeni okoli ko...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
A niso včeraj policaji rekli, da niso odkrili nobenega in da naj bi šlo zgolj za internetno napihovanje?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A niso včeraj policaji rekli, da niso odkrili nobenega in da naj bi šlo zgolj za internetno napihovanje?
Upostevaj da nikomur ni v interesu da se siri panika. Tko da tudi ce se kaj dela po tem se to zagotovo ne bo razglasalo.