V vsej temi sem dodal le eno slikco klovnov (kar misli, da je on topic) in odgovori na Patriotov zapis, kdo nosi krilo (kar mislim da je off topic). Ti mi pa pripisuješ, da smetim z župnik in domobranci in bi me kar eleminiral (tudi to mislim, da je off topic).Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Nekaj dni nazaj, sem napisal da tele-k v vsako temo nosi njegove komunisteke. Pa se je zoprt začel izgovarjati z obsojanjem in dodajanjem laži. Tokratna tema ni izjema. Nekdo je že napisal, da je bolnik. A admin res ne more nekak ukrepat, al moramo res brati v vsaki temi o njegovih domobrancih, komunistekih, župnikih.... itd. Če je on nazadoval za 70 let, drugi nismo.
Pa da ne bom še jaz off topic. To s klovni je neumnost. Nekoga ustrašiti, potem se pa smejati iza vogala je bolano. Pa naj bo to otrok , starejša oseba, ženska ali kdorkoli. Pa kar kmalu se bo lahko zgodilo, da bo nekdo masko klovna izkoristil za kriminalno dejanje. Tako da....
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce ne drugega samemu sebi. Lej da ga ponoc z motorko srecam in da se dovolj prestrasim sem ga sposoben tud ustrelit. Ker ni hec ko se za svoje zivljenje ustrasis. In slej ali prej bo zaplet.
Ti že.
Kaj pa naj drugi naredimo, ko gre kdo nadte s prižgano motorko?
Zlasti tisti na vladi in parlamentu!Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
So klovni nevarni?
em... iz ust policaja je pa to zelo neprijetno slišat.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce ne drugega samemu sebi. Lej da ga ponoc z motorko srecam in da se dovolj prestrasim sem ga sposoben tud ustrelit. Ker ni hec ko se za svoje zivljenje ustrasis. In slej ali prej bo zaplet.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pomoje je se bolj neprijetno dozivet.Citat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ahaa.. pa še to, da se zmeraj zgovarjaš na druge.Citat:
Uporabnik telex pravi:
V vsej temi sem dodal le eno slikco klovnov (kar misli, da je on topic) in odgovori na Patriotov zapis, kdo nosi krilo (kar mislim da je off topic). Ti mi pa pripisuješ, da smetim z župnik in domobranci in bi me kar eleminiral (tudi to mislim, da je off topic).Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Nekaj dni nazaj, sem napisal da tele-k v vsako temo nosi njegove komunisteke. Pa se je zoprt začel izgovarjati z obsojanjem in dodajanjem laži. Tokratna tema ni izjema. Nekdo je že napisal, da je bolnik. A admin res ne more nekak ukrepat, al moramo res brati v vsaki temi o njegovih domobrancih, komunistekih, župnikih.... itd. Če je on nazadoval za 70 let, drugi nismo.
Pa da ne bom še jaz off topic. To s klovni je neumnost. Nekoga ustrašiti, potem se pa smejati iza vogala je bolano. Pa naj bo to otrok , starejša oseba, ženska ali kdorkoli. Pa kar kmalu se bo lahko zgodilo, da bo nekdo masko klovna izkoristil za kriminalno dejanje. Tako da....
PS- zakaj ne napadeš patriota in zahtevaš njegovega bana saj je ravno on omenjal župnike in partizane v temi o klovnih (kar bi sicer tudi bilo on topic)
pa tud če ga sam prava roka doseže, ne bi več pomislil, da bi koga strašil.Citat:
@appolo
Saj se lahko delam finega in pisem kako bi zbezal ali pa kako bi ga humano prosil naj neha. Ampak ce bi se ustrasil za svoje zivljenje bi verjetno deloval nagonsko. Ce to pomeni da bi se branil z orozjem...naj prej razmislja preden z motorko okoli skace.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pomoje je se bolj neprijetno dozivet.Citat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Saj se lahko delam finega in pisem kako bi zbezal ali pa kako bi ga humano prosil naj neha. Ampak ce bi se ustrasil za svoje zivljenje bi verjetno deloval nagonsko. Ce to pomeni da bi se branil z orozjem...naj prej razmislja preden z motorko okoli skace.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ne vem zakaj bi pretepel enga k misli da je smesen, izpade pa [cenzura], a ni ze tko bogi? pac ma svoj stil humorja... sej za pusta tud okol letajo take in drugacne maskare... pa za miklavza... sej to ni nic novega, samo kostum in cas je drug...
Hitr mu pir al pa špricar častišCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ti že.
Kaj pa naj drugi naredimo, ko gre kdo nadte s prižgano motorko?
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Večerov novinar Denis Živčec:
"Skrbijo me te novice o psihopatskih klovnih, ki strašijo naokoli. Še posebej neprijetno bo zdaj ob petkih in sobotah zvečer, ko se mlade Mariborčanke naličijo za Ribičijo in Podroom ter je praktično nemogoče ločiti kdo je kdo..."
"Predstavljate si, kakšen vik in krik nastane te dni v bolnišnicah, ko na obisk nenapovedano pridejo Rdeči noski. #Klovni"
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ne vem zakaj bi pretepel enga k misli da je smesen, izpade pa [cenzura], a ni ze tko bogi? pac ma svoj stil humorja... sej za pusta tud okol letajo take in drugacne maskare... pa za miklavza... sej to ni nic novega, samo kostum in cas je drug...
Zakaj? Ker je ena ženska imela prezgodnji porod zaradi klovna, ker je enega infarkt zaradi klovna, ker na otrocih lahko pusti psihične posledice.
Če se prav spomnim si ti tudi velik zagovornik beguncev, sedaj čakam samo še veleuma Gobo, da nam razloži, da je vse to en fun in da naj pač ne hodimo tja, kjer so klovni.
Citat:
Epidemija klovnskega strašenja v Kamniku ne pojenja, saj je bilo v zadnjih dneh zabeleženih še par primerov pojava strašljivih klovnov. Do zadnjega takšnega primera je prišlo nocoj okrog 20. ure pri Šparu, kjer je klovn s sekiro prestrašil 14-letnika.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...
Citat:
Epidemija klovnskega strašenja v Kamniku ne pojenja, saj je bilo v zadnjih dneh zabeleženih še par primerov pojava strašljivih klovnov. Do zadnjega takšnega primera je prišlo nocoj okrog 20. ure pri Šparu, kjer je klovn s sekiro prestrašil 14-letnika.
http://www.kamnik.info/klovn-s-sekiro-prestrasil-najstnika-pri-sparu/