avto letnik model oznaka motorja je osnova, povsod v diagnostičnem/coding/servisnem svetu, potem pa od tam naprej.Glede na take strokovnjake kot si ti in na dosedanje izkušnje, kakšne odgovore dobivam tu gor potem ne verjamem, da bom od tebe in tebi podobnih tu gor dobil odgovor.
Če ne znaš odgovorit na preprosto vprašanje potem tebi ne pomaga noben podatek o avtomobilu
Glej jaz ne potrebujem da mi bo to uredil nekdo tu preko foruma. Bilo je preprosto vprašanje, če kje obstaja kakšen strokovnjak, ki "zna"...Kaj vidva zdaj bluzita, če nimata pojma se ne vmešavajta v monolog genijalca!
Samo očitno ti nisi ta diagnostik. Sem te vprašal, če si. Če bi rekel, da ti to lahko urediš bi se pa naprej pogovarjala. Zakaj bi to tebi razlagal? Zakaj bi to razlagal vsem genialcem tu na forumu? Zato da se bodo potem vsi vodovodarji oglašali kako in kaj in zakaj se to da ali ne. Imam že dobre izkušnje s takimi genialci zato tudi ne odgovarjam na taka vprašanja. Jaz sem samo prosil, da mi poveste kje dobim tega diagnostika! A je to res tako težko. Opažam da postavljam pretežka vprašanja za določene uporabnike tega foruma.avto letnik model oznaka motorja je osnova, povsod v diagnostičnem/coding/servisnem svetu, potem pa od tam naprej.
Postavljaš vprašanja, na zgornjega, ki je osnova, pa nisi odgovoril.
OKSamo očitno ti nisi ta diagnostik. Sem te vprašal, če si. Če bi rekel, da ti to lahko urediš bi se pa naprej pogovarjala. Zakaj bi to tebi razlagal? Zakaj bi to razlagal vsem genialcem tu na forumu? Zato da se bodo potem vsi vodovodarji oglašali kako in kaj in zakaj se to da ali ne. Imam že dobre izkušnje s takimi genialci zato tudi ne odgovarjam na taka vprašanja. Jaz sem samo prosil, da mi poveste kje dobim tega diagnostika! A je to res tako težko. Opažam da postavljam pretežka vprašanja za določene uporabnike tega foruma.
Poglej se malo v ogledalo.Samo očitno ti nisi ta diagnostik. Sem te vprašal, če si. Če bi rekel, da ti to lahko urediš bi se pa naprej pogovarjala. Zakaj bi to tebi razlagal? Zakaj bi to razlagal vsem genialcem tu na forumu? Zato da se bodo potem vsi vodovodarji oglašali kako in kaj in zakaj se to da ali ne. Imam že dobre izkušnje s takimi genialci zato tudi ne odgovarjam na taka vprašanja. Jaz sem samo prosil, da mi poveste kje dobim tega diagnostika! A je to res tako težko. Opažam da postavljam pretežka vprašanja za določene uporabnike tega foruma.
Vsaj v leru ne lavfajo mašine in ne svinjajo zrakaVse za Greto in za kobalt otroke v Afriki:
18 tis. ogledov · Št. odzivov: 402 | A line to Tesla charging stations in Sweden | By Qasim Mughal | Facebook
A line to Tesla charging stations in Swedenwww.facebook.com
Ja res, s takimi pacienti kot si ti takoj! Zanimivo, da ste to eni in isti pacienti. In če vas par 10 enih in istih, ki dežurate tu gor 24/7 zaprejo, lahko zaprejo tudi ta forum.toti sky se z vsakim zapne..zanimivo, potem pa vsi drugi krivi... šolski primer.