Jp, spet Cariad. Največji fail VW v zgodovini, večji od dieselgatea.Najnovejsi biser VW nesposobnosti :
link
Jedan od tih putova vodio je do kopije trenutnog ispisa (dumpa) memorije interne Cariadove aplikacije.Kdo je odkril in kako, je nepomembno. To zagotovo ni v skladu z nobenim standardom.
Lokacijske podatke prikuplja Volkswagenova podružnica Cariad, koja ih je slučajno ostavila otvorenima, odnosno lako dostupnima putem Interneta, bez zaštite, pohranjene u Amazonovom oblaku.
Ja tudi za druge znamke dobiš razne stikala-adapterje, ki to izklopijo. Ravnio sem hotel vprašat, če se to da z kakšnim OBDjem?Najlažji način je s testerjem, če se to da, ti zrihta mtl.
Za VAG se je za nekatere letnike dalo na Aliju tudi kupiti predelano stikalo za trajni izklop start/stop sistema.
daj napiši kateri avto, letnik, model, preden bo še 10 objav na 100x predelana vprašanjaJa tudi za druge znamke dobiš razne stikala-adapterje, ki to izklopijo. Ravnio sem hotel vprašat, če se to da z kakšnim OBDjem?
Kamele0N a to ti zrihtaš glede na to, da si dal
A to ni enega strokovnjaka, ki bi znal uštimat vse ali pa vsaj nekaj teh najbolj "znanih" znamk avtomobilov? Saj ni za Teslo A ti to uštimaš? Lahko tudi preko ZS, če je že skrivnost.daj napiši kateri avto, letnik, model, preden bo še 10 objav na 100x predelana vprašanja
Malo pa si trd, a ne? Pa smešen tudi!A to ni enega strokovnjaka, ki bi znal uštimat vse ali pa vsaj nekaj teh najbolj "znanih" znamk avtomobilov? Saj ni za Teslo A ti to uštimaš? Lahko tudi preko ZS, če je že skrivnost.
Ali pa če lahko poveš kje je teh 100 odgovorov na moje vprašanje, ker jaz na žalost v iskalniku ne najdem nobenega, nisem pa 24/7 na forumu, da bi ga znal na pamet.
Glede na take strokovnjake kot si ti in na dosedanje izkušnje, kakšne odgovore dobivam tu gor potem ne verjamem, da bom od tebe in tebi podobnih tu gor dobil odgovor.Malo pa si trd, a ne?
Napiši podatke o avtu pa boš dobil odgovor. Univerzalne rešitve pa ni. Novejši je avto, manj je šans da se S/S da trajno izklopiti.