Klasika: Katere filme ste gledali? III

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Že vidim naslove: Nova, garantirano delujoča dieta iz Hollywood-a!!!!!

evil.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Glede hujšanja pa se mi zdi, da sem nekje slišal, da je par mesecev samo jabolka jedel in vodo pil.

Allegedly, his eating consisted of one cup of black unsweetened coffee and an apple or a can of tuna each day (approximately 55-260 calories).[1] According to the DVD commentary, he lost 28 kilograms (62 lb), reducing his body mass to 54 kilograms (120 lb). Bale wanted to go down to 45 kilograms (99 lb), but the filmmakers would not let him due to health concerns. He later regained the mass, plus an additional 27 kilograms (60 lb) through weightlifting and proper eating, in preparation for his role in Batman Begins.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.448
9.738
113
EU
Novi Superman "Man of Steel (2013)" gledal v 3D. Ocena 7,5/10. Dal bi 8/10 ampkak na koncu se obračun med glavnimi junaki preveč zavleče.
Pa gledal sem v kinu lepo prosim, ne na torentu.......
10.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Pa kaj je to zaena sekta čudna, da kino kino kino kino....

Kaj so res boljše kinodvorane postale ali sedaj že nevem kakšen luksuz s to krizo, če greš v kino gledat da moraš na 3 forumih objavit.
cheer.gif

Ali je kakšen čuden marketing.... kino,kino, kino.....
hysterical-1.gif
To se še ni dogajalo pred parimi leti.

Zadnjič sem startrek en mesec za drugimi gledal, pa mislim da nimam kakšnih trajnih poškodb.
nahrung002.gif

Možno, da pa res sedaj filmi dosti hitrej pridejo v dvorane kot so včasih, ko si ga na torrentu prej dobil.
17758-icon_confused.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Man of Steel 8,5/10

Tudi jaz kino (je kar treba omeniti, ker hitro dobiš začudena vprašanja kje si dobil solidno kvaliteto
tongue-1.gif
).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Attack the Block (2011): 8/10 - tako visoka ocena, ker je končno nek film brez odvečnega sranja, ljubezenskih zgodb, nemogočih zapletov... In vse v 'domači londonščini'
grin1.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
World war Z (2013) - 8/10 (ni glih Resident Evil glede akcije, ampak ima svoj čar) - seveda sem ga gledal v kinu
grims-1.gif

Coop

Pripravnik
13. mar 2013
70
3
8
No, pozabaval sn se s parimi domačimi, čeravno ni blo glih zabavno.

Odgrobadogroba (2005) - hja, par solidnih fint, sicer pa Cvitkovič preveč plonka pri Kusturici, plus to, da so igralci leseni in vzdušje (spet) prisiljeno. Ne kapiram, odkod take hvalnice filmu. +1/5
Piran - Pirano (2010) - zdržal 20 minut, potem sn preklopu na nekaj bolj človeškega. Verjetno nisem vajen tako napetih mojstrovin.
Oča (2010) - sicer je Škafarjev film fejst suhoparen, a je hkrati poln iskrenosti, dobrih posnetkov in življenjskih likov. +2

Za nameček sn sinoči v Kinoteki uzrl še češko novovalovsko odfukancijo Marjetice (1966), in moram rečt, da mi ni blo žal. Za tiste, ki majo radi nevsakdanje (bolane) filme, pa še dve mični gospodični sta non-stop v prvem planu. 3

Nazadnje urejeno:

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Into the white 2012 , http://www.imdb.com/title/tt1876277/
Zanimiva vojna drama, čeprav se mi zdi zgodba že od nekje znana. Govori o dveh sestreljenih letalskih posadkah, sicer nasprotnih sil. Dogajanje je umeščeno na Norveško, nekam v vukojebino, sam sneg in led. Ti dve posadki se potem po naklučju srečata in skupaj delita neko 'gozdarsko' kočo. Zanimiv film, fajn za pogledat, ni pa globok, da bi ti ostal v spominu oz. da bi po koncu še uro, dve razmišljal o njemu.

Dobri igralci, scena zelo enostavna, zgodba pa kot že prej omenjeno solidna, ni pa presežek. Tam nekje 6.5 bi bila moja ocena. Je pa vreden ogleda.

Jaz sem tudi pogledal Into the white. Mu dam malo boljšo oceno tam od 7-8. Mogoče te pa spominja na Hell in the Pacific