Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Superbad (2007)
8,5/10 - ena najboljših komedij zadnjih 10 let
Eh, daleč od tega.. Pač subjektivno mnenje, a daleč od najboljše komedije zadnjih 10 let.
Moj review;
Superbad (2007)
Najstniška komedija ameriške produkcije. Zgodba sledi dvema najboljšima prijateljema in njunemu weirdo privesku. Oba imata neko simpatijo, oba sta precej nezrela, predvsem pa jima je skupno, da želita podret ogledano sošolko. Seth je načeloma bolj potreben, čeprav ne zgleda, da Evan kaj zaostaja. Potem je zaplet filma to, da morajo dobit alkohol za house party, ker sta Seth in Evan obljubila svojima simpatijama, da ga bosta zrihtala s fejk IDjem. No, njun retardiran kolega se zaplete v štorijo s policaji... Ne mislim več razlagat, film ima nekaj dobrih for, se parkrat nasmeješ, daleč pa od tega, da bi crkaval od smeha. Je pa seveda pri komedijah treba povedat, da je enim smešno eno, drugim drugo, meni je recimo Borat, malo manj tudi Bruno blazno smešen film. Nekomu je pa Superbad.
Moja ocena za komedijo je 6/10, na splošno pa tam nekje okoli 5/10. Nič presenetljivega.
The Five Year Engagement -
http://www.imdb.com/title/tt1195478/
Romantična komedija z Marshallom v glavni vlogi. Mnjeh, spet še ena amerikanska pogruntavščina, ki to v bistvu niti ni. Scenarij je lame, vsake tolk kej smešnega, sicer pa v glavnem butast film. Čast mu po mojem rešuje butast kolega, Chris Pratt v vlogi Alexa Eilhauerja.
Za pogledat, če ste res nezahtevni in če ni nič pametnejšega na disku in želite nekaj na hitro dol zvlečt. Mislim, da je trenutno top torrent na Partisu. Ocena 3,5/10.