Klasika: Katere filme ste gledali? III

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
The Place Beyond The Pines

8/10...malo vec ko 2 uri minili tiptop
LP
Eh, precej povprečen holivudski 'triler' oz. 'drama'.. No, ok, je nad povprečjem, pa vseeno daleč od poslastice.. Če ubesedim moj vtis po filmu bi šlo nekak takole; eh ja, še kar, dejmo prečekirat še kak eurosport..
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Now You See Me - 6/10: Še kar zanimiva zgodba, ampak na koncu je že malo pretiravano vse skupaj, zadnje pol ure se jim zgleda ni dalo kaj preveč, tudi igrat ne.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.823
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
The Place Beyond The Pines

8/10...malo vec ko 2 uri minili tiptop
LP
Eh, precej povprečen holivudski 'triler' oz. 'drama'.. No, ok, je nad povprečjem, pa vseeno daleč od poslastice.. Če ubesedim moj vtis po filmu bi šlo nekak takole; eh ja, še kar, dejmo prečekirat še kak eurosport..
smile-1.gif

Goslinga videt več ne morem. Če igra v filmu, ga ne gledam. Tolk dolgočasen in antipatičen, da glava boli.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
The great gatsby...8/10
romantična zgodba pač.
scenografija, kostumografija, muzika pa definitvno 10/10
čeprva mi spiderman nekak ni najbolj potegnil...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.004
1.809
113
Emona / Carnium
Jagten - 9/10.

Bolj kot krivica (in po mojem to sploh ni rdeča nit filma), ki se je glavnemu igralcu godila, me je "ganil" odziv (do tedaj) prijateljev, sodelavcev, stroke itd. Malo sem se obesil na detajl o pričevanju otrok in sem potem nekako pričakoval, da se bo zadeva vseeno malo bolj konkretno razpletla, pa vendarle. Dober film.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Help, Iščem un muvi: igra črnc batlerja invalidu
jezen.gif
(francoski film)
Je blo že govora tukile sam k je tok strani pa ne najdem...
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To ne, bolj mi je šokantno, koliko je uspel shujšati. Dobesedno do shiranosti, podhranjenosti. Da lahko v nekaj mesecih iz debeluha/suhca narediš mišičnjaka, pa mi je jasno.
grin1.gif