Klasika: Katere filme ste gledali? III

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
V zadnjih letih je itak res malo takih ki ti ostanejo v spominu. Za to pa se splača odkrivat dobre filme za nazaj, ki se vedno najdejo. Nekateri pa imajo potrebo po tem da samo nove stvari spremljajo, ker da stare niso zanimive. To pa je potem vaš problem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
Doma po novem gledamo zgolj filme v sredo na SLO1, še največ odneseš. Sicer potem spečem med vikendom kakšne kvazi akcijonerje ki pa jih v ponedeljek povečini pozabim.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
V kino pa sploh ne hodim več, ker vrtijo samo debilne film stila Hit and Run.. Bi šel večkrat v kak kinodvor, pa nisem veliko na tem koncu na žalost.

Sicer pa svaka čast francozom, tudi skandinavcem, pa mogoče še kakim rusom in nemcem za njihove filme. Skoraj vsi njihovi filmi so nekaj drugačnega in na malce višjem nivoju. No, pa tudi UK produkcijo gre omenit, čeprav so si z novim Bondom malo pokvarili renome pri meni.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
V kino pa sploh ne hodim več, ker vrtijo samo debilne film stila Hit and Run.. Bi šel večkrat v kak kinodvor, pa nisem veliko na tem koncu na žalost.

Sicer pa svaka čast francozom, tudi skandinavcem, pa mogoče še kakim rusom in nemcem za njihove filme. Skoraj vsi njihovi filmi so nekaj drugačnega in na malce višjem nivoju. No, pa tudi UK produkcijo gre omenit, čeprav so si z novim Bondom malo pokvarili renome pri meni.

Ne moreš pričakovat da bo nek povprečen uporabnik šel gledat globoke filme v kino. V kino se gre večina zabavat, nasmejat in sprostit ob lahkih filmih, ne pa globoko razmišljat o življenju in gledat zamorjene filme. Enako kot ne moreš pričakovat na veselici klasične glasbe in jazza. Hollywood je pač namenjen prvi ciljni skupini.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Ta Dredd je posnet v 2D, ali samo v 3D.
Ni mi z očali gledat....
confused-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Room 237

Dokumentarec o filmu The shining. Finte zakaj v kakšnem kadru kaj manjka ali je preveč..... Zakaj tlorisi prostorov ne štimajo itd itd.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Naj se hebejo američani s temi oskarji. Seveda je moral zmagat film z ameriško propagando (če ne pa bi Zero Dark Thirty al pa Lincoln)...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj so njihove nagrade, a ne? Nekateri vsako leto znova pozabljajo (ne leti samo na tebe), da to niso svetovne filmske nagrade ampak ameriške.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Chuck Norris je dobil Oskarja v gledanju filmov!

Drugace se pa strinjam. Argo je zame povprecen film, ki ga enkrat pogledas in je to to. Zmagovalec oskarjev mora biti film, ki ga z veseljem veckrat pogledas.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Katere od teh rad večkrat pogledaš:
The Artist
King's speech
Hurt Locker
Slumdog Millionaire
No Country for Old Men
Million dollar baby
Trejti Gospodar prstanov
Chicago

in tako naprej...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni pa pri vseh oskarjih letos ni jasno kako je lahko šel za glavno žensko vlogo Jennifer Lawrence v Silver Linings Playbook - nebi rekel, da je igrala tam glavno vlogo ampak Bradley Cooper.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma saj je glavna antagonistka. Ne najdem pa nikjer podatka, koliko časa je kdo v motivu v filmu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Od teh Slumdog Millionaire, Million Dollar Baby, No country for old man - vse sem ze vec kot enkrat pogledal.

No jaz pa niti enega več kot enkrat. Kaj ti to pove?