Klasika: Katere filme ste gledali? III

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ma saj je glavna antagonistka. Ne najdem pa nikjer podatka, koliko časa je kdo v motivu v filmu.

Na podlagi česa pa sploh izberejo kdo je glavna vloga? Po moje na podlagi zgodbe, ne trajanja vloge?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Glede na to da sta Bradly in Jenifer glavna protagonista v filmu. Saj Cooper je bil tudi nominiran za glavno moško vlogo.

Glede gledljivosti zmagovalnih filmov. Večina zmagovalcev tudi ni po mojem okusu. Iz zgornjega seznama, sem samo gospodarja gledal več kot enkrat. Slum dog in Milion dolar baby sta solidna filma, samo le za prvi ogled. Potem ko veš foro izgubi večino čara. No country sem pa že prvič komaj zdržal do konca.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Recimo men je zakon film 3 idiots.. Tega bi lahko gledal še kar ene parkrat, pa sem ga že 2x..

Saj je dobil ogromno 'oskarjev': ''The film also went on to win many awards, winning six Filmfare Awards including best film and best director, ten Star Screen Awards and sixteen IIFA awards.''

Seveda indijskih oskarjev, ne vem zakaj bi mu američani dali svojega
tongue-1.gif
Še to, da dajo oskar tujejezičnemu filmu je njihova dobra volja.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Na koncu koncev je problem v ljudeh ja, ki oskarje dojemamo kot glavno nagrado sveta za najboljši film leta. Čeprav, na mene osebno nagrade nimajo vpliva, enako kot ne izbori za dobre pesmi ali najlepše ženske. Ampak gre mi na živce zaradi tega, ker ljudje to dojemajo potem kot neko dejstvo "najboljše stvari na svetu" in enačijo tako zmago z zmago v športu.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Drži. Obenem pa nominirajo samo nekej drame, sci-fi in podobno "težke" zgodbe........

6664949_460s_v1.jpg

Legenda ostane legenda
cool-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
The Baytown Outlaws - 7/10
Surova redneck akcija, na trenutke mogoče malo komično, kul film. Na easy ampak zanimiv in ni dolgočasen.

Die Hard 5 - 6/10
Kaj pa vem. Več sem pričakoval. Predvsem me moti vsa ta nadnaravna akcija (helikopter, avotomobili, skoki iz hiš, ...) in prisiljena uporaba določenih fraz in stavkov.

Hit and Run - 5/10
Komična akcija. Čisto povprečn film za kako dolgočasno nedeljo.

Flight 7/10
Zanimiva zgodba, odlična igra Denzela.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Na koncu koncev je problem v ljudeh ja, ki oskarje dojemamo kot glavno nagrado sveta za najboljši film leta. Čeprav, na mene osebno nagrade nimajo vpliva, enako kot ne izbori za dobre pesmi ali najlepše ženske. Ampak gre mi na živce zaradi tega, ker ljudje to dojemajo potem kot neko dejstvo "najboljše stvari na svetu" in enačijo tako zmago z zmago v športu.
Nevem na koga je letelo to, da ljudje dojemajo oskarje kot glavno nagrado sveta, a meni načeloma oskarji nič ne pomenijo.. Velikokrat opazim npr. da so je na koncu dobrih filmov napisano, da so dobili neko nagrado na Sundance Festivalu.. Je to neka evropska "podelitev oskarjev"?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Gremo nazaj na temo?

Beautiful Creatures: 7/10 - kar prijetno presenečen, nekaj dobrega humorja, simpatična najstniško-romantična zgodba, ki spominja malo na Twilight.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
zdele je na kanalu a "We got a black hawk down, we got a black hawk down."
cheer.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
A Good Day to Die Hard (2013)

7/10

-> Če bi ocenjeval samo akcijske prizore bi mu dal 9 ali celo 10
cool-1.gif
, če pa samo dialoge pa 5.Zgodba je ok, samo besedilo peša in se ne čudim oceni na imdb.Nekak nimaš filinga, da je to Die hard, ampak bolj kr en willisov akcijski film.Škoda

Ta s partisa je sneman s telefonom v kinu?
bonk.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Odvisno s kakim telefonom, sicer pa ne vem.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

8/10

2 in 3 del znata bit še boljša
smile-1.gif