Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ma saj je glavna antagonistka. Ne najdem pa nikjer podatka, koliko časa je kdo v motivu v filmu.
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Recimo men je zakon film 3 idiots.. Tega bi lahko gledal še kar ene parkrat, pa sem ga že 2x..
Nevem na koga je letelo to, da ljudje dojemajo oskarje kot glavno nagrado sveta, a meni načeloma oskarji nič ne pomenijo.. Velikokrat opazim npr. da so je na koncu dobrih filmov napisano, da so dobili neko nagrado na Sundance Festivalu.. Je to neka evropska "podelitev oskarjev"?Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Na koncu koncev je problem v ljudeh ja, ki oskarje dojemamo kot glavno nagrado sveta za najboljši film leta. Čeprav, na mene osebno nagrade nimajo vpliva, enako kot ne izbori za dobre pesmi ali najlepše ženske. Ampak gre mi na živce zaradi tega, ker ljudje to dojemajo potem kot neko dejstvo "najboljše stvari na svetu" in enačijo tako zmago z zmago v športu.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
A Good Day to Die Hard (2013)
7/10
-> Če bi ocenjeval samo akcijske prizore bi mu dal 9 ali celo 10, če pa samo dialoge pa 5.Zgodba je ok, samo besedilo peša in se ne čudim oceni na imdb.Nekak nimaš filinga, da je to Die hard, ampak bolj kr en willisov akcijski film.Škoda