Klasika: Katere filme ste gledali? III

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Sam res, sej ne rečem čist ok risanka. Sam 9ko si pa res ne zasluži
smile-1.gif

Mene je začudilo, ker je napisal, da zgodba ni nič posebnega. Potem pa 9.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Les miserables - težko je oceniti tak film. Dober, zanimiv, nenavaden ... Vseeno pa vedite, preden ga pogledate, da je to mjuzikal. Jaz sem bil malo v šoku, ko sem spoznal, da se bo cel film samo pelo.
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Gantz (2010)

Gantz (2011)

Za pogledat, če so komu animeji všeč ali kaj podobnega Cube, Hole....

Dam 8, ker sem malo nagnjen na te zadeve.
grin1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
A Good Day to Die Hard (2013)

7/10

-> Če bi ocenjeval samo akcijske prizore bi mu dal 9 ali celo 10
cool-1.gif
, če pa samo dialoge pa 5.Zgodba je ok, samo besedilo peša in se ne čudim oceni na imdb.Nekak nimaš filinga, da je to Die hard, ampak bolj kr en willisov akcijski film.Škoda

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Die Hard 4 - 6/10: Film zgleda kot reklama za neuničljivost Mercedesov
bonk.gif

a jih je kdo preštel?

tako iz glave vsaj 10. -> white powah za piko na i, suneta še Maybacha

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Jap, so prešteli

"In one sequence, a Lamborghini bites the dust. In another, a Mercedes Zetros Unimog heavy truck. Several Mercedes G-Class wagons met an untimely end, and Moore also blew up a string of BMWs in sequence. In all, 132 cars were completely destroyed and 518 damaged during filming, at a cost of more than $11 million."

edit : spregledal sem, da te samo mečke zanimajo ...

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
Kateri lambo gre? nimam ga v glavi. Za sedemke mi je bilo jasno da bodo šle, ker so starejši model. ni blo druge.

Dartz je sicer hud, ampak proti Gju nima šans. (eden najdražjih chaseov v zgodovini 11 mio šlo v luft
smile-1.gif
)

a baje so jih v tem filmu v eneme chajsu več razbili
wink-1.gif
http://www.imcdb.org/movie.php?id=84184

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa še porche boxterja je povozo z unimogom.Za lambota pa se mi ne sanja?!?!Pa golf4 je nastradala, pa nekaj peugeot jajčk. Crashe so res dobro posneli
smile-1.gif
Je pa blo tukaj ogromno pokvatjenih-nevoznih avtov. Lepo, škoda da ostalo peša, ker bi lahko bil lep zaključek die harda.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Zadnjič pogledal Hit and Run.. Totalno beden film, edino igralka je dobra za prtisnit.. Sicer pa zgodba v kur*u, bedna do konca. Zadnje pol ure sem gledal samo zaradi tega, ker nisem imel nič bolj pametnega za delat.

Podrobneje:
Film je akcijski, za 13 letnike, ki se jim dvigne ob filmu s parimi dobrimi avti. Govori o nekem tipu, ki je v programu za zaščito prič. Živi s punco, s svojim fotrom se ni slišal odkar je dobil novo identiteto. Ta njegova dečva ima moteno posesivnega bivšega, ki kar nekako uizi ugotovi bivšo identiteto glavnega igralca. Ta se odpravi v LA, ki ga je zapustil zaradi pričanja proti sopajdašem iz nekega bančnega ropa. Bivši tip njegove punce pobrska po Googlu in potem na Facebooku pošlje sporočilo tistim, ki jih je glavni igralec potunkal, da bo ta tip na poti v LA. Potem sledijo neki smešni avtomobilski pregoni, "smešni" dialogij, skratka poden od akcije.

Je pa žalostno, da v zadnjih letih prave akcije sploh ni več. Trilerji so slabo zastavljeni, s kupom enih nesmiselnih in nelogičnih zapletov, s slabo zgodbo.. Žalostno skratka.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj bi se pa trudili, če jim tudi taka skropucala prinašajo velike dobičke?

Hit and Run: vložek 2 mio, blagajne 14 mio
Hansel & Gretel: vložek 50 mio, blagajne 150 mio

Gremo s kolegi vsak teden v kino in smo se v torek po ogledu Die Hard pogovarjali, da je ravno na nekje 10 filmov nekaj takega, kar ti ostane v spominu več kot mesec dni
tongue-1.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
The greatest movie can be your life
wink-1.gif

Drugače pa so filmi postali že davno stroj za $$$ in daleč od neke umetnosti. Že folk v kinu me odvrača aod obiska... zblojenci, zadrogiranci, nevemkamsedateži, klativitezi na iæ in podobna elita pač tam ni zaradi filma ampak zaradi premajhne ali sploh nobene sobe (fleta)...