Kje začeti...hmm

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Kupiš rabljeno robi in prideš poceni skoz.

Najprej sva kupila sekret komplet od Jaguar Car-ja, ki je po pol leta razpadel. Čipšit kitajska jajca ki jih btw. slovenski uvoznik dobi za 20% cene!!! Preveri na alibabi, če ne verjameš. Em in ja računa itak nisva imela več tako da je bilo z garancijo: malo morgen.

No po tej dogodivščini sva šla po "novega" rabljenega in nama je žal da nisva tako naredila že v štartu. Edino kar je z "novim" vozkom narobe je, da je hudimano velik. Če bi ne imela karavana bi bila j3ba. Nujno je treba sprobat če ti gre hudič sploh v avto (tudi nov) drugače boš še avto menjal
grin1.gif

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
točno tako, najprej je treba probat voz če gre u avto če ne si u p***. No drugače imaš pa kle še en dokaz da firma, kot so jaguar, recaro, maclaren, ni isto kot pa firme k delajo avtomobile
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Počasi se bliža čas prihoda domov, zato delam doktorsko disertacijo na temo, kaj vse potrebuje novorojenček- nedonošenček, ko bo doma. Kar nekaj sem se že naučil, kar nekaj tudi že nabavil...
cool-1.gif

Zanimajo pa me npr. te elektronske varuške, kakšne kaj vi uporabljate oz. kaj priporočate?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ravnokar iz porodnišnice, kjer so mi povedali, da mi po želji napravo, ki kontrolira premikanje in dihanje, ob odhodu domov posodijo za en mesec, tako da bom kar kupil navaden babby sitter! Katerega pa?
wink-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Angel Care
zmaga.gif

Midva sva imela (imava) angel care, ampak nikakor ne dela "varuška" del. Ker zadevo nekako potrebujeva vsaj za zvečer, ko gre tamali spat (če slučajno ne zaspiva z njim) in smo v dnevni sobi, sem potem nabavil tole . Dela ko šus, imaš še možnost nočne lučke. Enota pri otroku ima tudi baterije, tako da v primeru izpada elektrike zadeva še vedno deluje (če nisi pozabil zamenjat baterij).

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
KSZ: sam mam dva. Enega s kamero znamke evertone, dobil za darilo (sam ga nebi kupil ker je predrag), dela super, nese tudi do dvorišča, ki je dve nadstropji in tri zidove stran. Baterija po letu in pol še vedno drži dovolj dolgo. Drugi pa je Tommy (walkabout al neki, tega sem kupil ker naj bi bil mobilni, pri evertonu mora biti kamera ves čas priklopljena na štrom), brez kamere, nese dobro samo če sta obe enoti priklopljeni na štrom, če v sprejemnik dam baterijo ima pa domet 5 metrov, pa še to samo če ni stene vmes. Če je na baterije samo oddajnik je ok, če le ni preveč sten vmes. Takih s senzorji dihanja pa nisem nikoli uporabljal.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.401
1.405
113
Ni strogo povezano s tem kaj je. Pač eni so bolj podvrženi kolikam drugi pa manj. Se pa če se prav spomnim tam okrog 3 tednov pa traja do cca 3 mesecev. Se mi zdi. Pa punce so manj podvržene temu v primerjavi s fanti.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Hm, po mojih izkušnjah bo držalo eno in drugo. Kaj daješ otroku jest in koliko je podvržen kolikam.
Naš je pil Aptamil, ampak mu je bil ok samo avstrijski iz mullerja. Sem moral gledat deklaracije kje je narejen. Enkrat sem se zeznil, sem vzel nemškega... smo celo škatlo zavrgli. Tudi materino mleko (ki ga je bilo sicer premalo za redno hranjenje, vendar smo ga "pumpali") mu je povzročalo grozne krče.

Sicer pa čez dan običajno ni bilo večjih težav, za zvečer pa smo mu dajali kapljice Mylicon. Smo hodili iskat v Italijo. Ko sem mu dajal ponoči za jest sem že kar v pripravljeno mleko kapnil nekaj (mislim da 5-10) kapljic in je bilo vse ok.
Teh kapljic je čuda, z našimi nismo niti poskušali ker so nam vsi po vrsti govorili da so neučinkovite. Imeli smo tudi ene avstrijske, vendar ni bilo želenega učinka. Kot omenjeno, Mylicon je rešil stvar.

Hehe, še zdaj se spomnim kako smo bili veseli, ko je jedel samo še 2x na noč in tako prespal praktično celo noč. Enkrat je dobil kmalu po tem ko je zaspal, naslednjič pa ko sem šel spat jaz (običajno okrog 1h zjutraj oziroma prej, če se je začel prebujat) in potem smo imeli do 6, 7 zjutraj mir.

Zdaj ga zobje zezajo, ampak nam kar nekako uspeva obvladovat situacijo z nekimi kapljicami za dlesni (mu kar s prstom namažem pred spanjem). Malo manj obvladljiva je trma, ampak če mu pravočasno uspeš preusmerit pozornost, si zmagal
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Oprosti.....ampak se mi zdi da vidva malo pretiravata z raznoraznimi dodatki, Aptamil, Mylicon, kapljice za dlesni....To mi nekak ne diši v redu.