Moji tamali pa niso pomagale. Sedaj smo na Bio Gaii in Sab Simplexu, pa je odtenek boljše, ampak krčev je še vedno ogromno; dobesedno se zvija in joka v spanju, tudi po uro ali dve skupaj.Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Mi dva sva probala vse te kapljice in na koncu so nama v lekarni čisto potiho ponudili http://www.coliprev.si/ tele kapljice. Otroka je že prvič, ko smo mu jih dali bistveno manj zvijalo.
Masirati, med hranjenjem podirati kupčke, 4x zamenjati mleko (hrani se po steklenički), na koncu smo prišli do tega, da je otrok (po mnenu zdravnikov s pediatrične) b.p., le te stvari se še vedno nenormalno dogajajo.Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ste jo poskusili masirati?
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
mi pa smo začeli dajati Oleovit kapljice namesto D3, razlika velika....
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
No, danes imamo ponovno kontrolo in bomo bom videli kakšno je sedaj mnenje zdravnikov.
Mala je danes stara 6 tednov in pol.Citat:
Kaj so rekli dohtarji?
Koliko pa je otrok star?
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Oprosti.....ampak se mi zdi da vidva malo pretiravata z raznoraznimi dodatki, Aptamil, Mylicon, kapljice za dlesni....To mi nekak ne diši v redu.
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Mala je danes stara 6 tednov in pol.Citat:
Kaj so rekli dohtarji?
Koliko pa je otrok star?
Po treh pregledih na pediatrični kliniki je njihovo mnenje b.p..
Količina krčev je "izven serijska", ampak še vedno v mejah normale. Ob drugem pregledu sem jim pokazal tudi posnetek joka in ihtenja v spanju, ki traja tudi po dve uri skupaj, pa naj bi bilo tudi to še dosti normalno.
Otrok tudi "izven serijsko" izteguje jeziček, pa naj bi bilo tudi to zaenkrat še normalno, ker jezik ni prevelik, ustna votlina, grlo in nebo so tudi ok.
Problem je v tem, ker je otrok še tako majhen, da dejansko ne vedo kaj in kako ukrepati. Po drugi strani pa tudi (zaenkrat) nima med seboj povezanih simptomov za kakšno resno bolezen.
Redi se namreč ful dobro, razvija se tudi odlično in zaključek je (zaenkrat) tak, da počakajmo mesec ali dva, da vidimo če se bo slučajno kaj razvilo iz tega.
V tem trenutku je ostalo na tem, da ima precej krčev in nekaj problemov s hranjenjem (iztegovanje jezička, kratki požirki pri pitju), ampak moram priznati, da je tudi to zadnja 2 tedna kar precej bolje, ker prve 4 tedne sva z ženo spala v povprečju po 2 uri na noč.