Kje začeti...hmm

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Tako je. Baje da se lahko dajejo že od samega začetka, naš je imel dva ali tri tedne, ko smo mu jih začeli dajat.
Veš kje so lekarne?

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Ko ste glih pravi na kupu ena neumestna: zakaj zaboga mi niti pod razno nikoli ne uspe samo enega mokrega robčka ven potegnit. Vedno potegnem ven tri in potem dva zmečkana nazaj bašem. Ne glede na znamko robčkov.
bonk.gif

Nekje sem slišal da s tistim gelom za dlesni (calgel) ni priporočljivo po zobeh mazat (če že ima poleg kakšnega). Sicer pa pomaga, včasih, ponoči, ko je res kriza.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Glede robckov podobna zgodba.
Prvi je brez gelov za zobe gor zrastel, upam da bo ta tudi. Je prvi probal vec vrst kapljic pa ni bilo kaksnega hudega efekta. Tokrat zaenkrat raje kupcke podira, upam da bo to omililo krce.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Za Škofije nimam pojma, vem samo za Fernetiče/Opčine.
Na Fernetičih se takoj ko prečkaš italijansko mejo postaviš na čisto levi pas, kot da greš proti Opčinam. Glej na levo stran, čez cesto je znak za lekarno (utripajoč zelen plus), mislim da je tam naprej še Chat jeans ali nekaj podobnega.
Če tam nimajo, bo treba it na Opčine. V bistvu greš samo naprej od te prve lekarne, skozi Opčine, v centru imaš krožišče, tam greš ven na 3. izhodu (kot da bi hotel it proti Trstu). Cca 500 metrov naprej imaš zlatarno Malalan na desni, ti pa tam zaviješ levo (v bistvu je malo pred tramvajsko postajo, če ti je tako lažje). Tam imaš postajališče za bus, pa mislim da je neka kraška banka, lekarna pa je cca 100 metrov naprej.

Če boš hodil popoldne, pred 4. uro ne hodi, ker je vse zaprto.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
mi pa smo začeli dajati Oleovit kapljice namesto D3, razlika velika....

Mi isto. Oleovit je najboljše. Za krčke pa nam je najbolj pomagalo adaptirano mleko Novolac AC (AntiCholic), dajali pa smo ji ga samo takrat, ko je bilo najhuje - cca. ob 17 uri. Ostalo je bilo dojenje. Po cca. 3 mesecu so krči izginili.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Dobil sem oz. moj tamalček recept za Oleovit D3 kapljice, ker ga po AD3 zvija. A kdo ve, kje bi se jih dalo pri nas kupit al bo treba čez mejo?

Najbližjo lekarno imaš v Borovljah - malo za Ljubeljem. Ko bož že tam, lahko hkrati kupiš še Osenit granule, ki jih boš potreboval, ko bodo rasli zobki
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Trigga hvala..
Car je dobil zs
pred dvemi leti se kot vem pri nas oleovita ni dalo dobit-vsaj uradno. Kako je sedaj ne vem. Ce se kdo rabi oleovit v okolici lj, naj mi napise zs pa se bom pozanimal ce je se kaksna flaska "pod pultom"

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Ni problema, če ne dobiš pa povej, jaz bom v naslednjih tednih sigurno kaj bluzil tam okoli, tako da ti lahko vzamem pa pošljem ali kakorkoli.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Ah ne biti prevec panicen. Moja je dobila popadke na 7 minut, greva sredi noci proti porodnisnici, ob 6 zjutraj pa se vse umiri. No ob 8 dobi "umetne", in ob pol desetih zadevo konca. Je pa baje po naravnem ritmu manj bolece.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
hanzi: a ti tud čakaš?
smile-1.gif

Drugače pa žal nisem več v lj., so me poslali domov. Itak je moja v E oddelku,kjer vodijo dodatne preizkave. Beba se očitno preveč dobro počuti in je zaenkrat še odločena, da ne gre ven. Ni popadtkov...še...
Tko da, ko bo se začelo pa v avto in gas tja....

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Danes sem postal fotr !!! Dobila sva sinčka, Rene Vincenca, 2960 težak in 51 cm velik. Vsi smo OK !!!