Kje se skrivajo Provide?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Tole bo še zanimivo, ker ga bodo postavili na viadukt Tržiška Bistrica na gorenjski AC. Tam sem z 80km/h med najpočasnejšimi, povprečna hitrost je preko 100, omejitev 60, najdejo pa se tudi takšni, ki so prehitri celo za običajno AC...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.934
6.977
113
Bo pa bolj cvetel posel s prodajo detektorjev radarjev.

Čeprav se zna zgoditi, da jih bo naša vrla država prec prepovedala
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Huda bedarija.

Naj grejo miri promet po vaseh in okoli bolnic, vrtec, šol..ne pa polnit proračun na AC.
O saj merijo, najraje ponoči, ker takrat je ogromno otrok na cesti.
A se je tako težko držat omejitev na CP. jaz redko kdaj več kot 50 peljem mimo, gradbišča pa so včasih "hitrejša". Zdaj bo treba še gradbišča merkat.
Me je pa zanjič presenetila "opozorilna svetleča" tabla nad AC z omejitvijo 60 v sončnem dopoldnevu nekaj km pred KOzino. Do KOzine-videža? nisem videl nevarnosti?!
confused-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Provide, kolikor je meni znano bodo civilne. Je pa v tistem članku, kar nekaj pomankljivosti o katerih ne bi govoril.
Drugače so pa aktivne vse tiste kot so bile pred časom. Tisti, ki spremljate to sceno itak veste katere so.

Glede novega mobilnega radarja lahko samo rečem KONČNO in upam da jih bo čimveč, ker je kultura voznikov iz dneva v dan slabša.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Čisto vse niso, nekaj so jih pred časom prešraufali v belo-modre Superbe.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Hm...nekatere se mi zdi da še nimajo sistema Provida notri, ne vem pa kako je z razpisom za nabavo opreme.
Primorci boste kmalu imeli eno strupeno Provido na cesti
cheer.gif
250+HP

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
A provide majo vse ksenonke? Drugače sm v življenju videl samo eno navadno provido, ki nas je pregledovala ko smo se peljali na drag race v SG in eno superb ki je ustavla enga z črnim golf IV po cestninski postaji.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Jest enako.

Ampak enkrat je nekdo brez xenonk šibal za mano, noč, zatemnjen špegu... ga nisem šmirglal do cestninske postaje, ko me je prehitel in vžgal lučke.

Ni bla provida, končalo se je z dokumenti, alkotestom, opozorilom in izgubljenimi 10 minutami. Od takrat mal bol pazim, če je ravno treba prtisnit na gas.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.934
6.977
113
Zakaj se pa sem se pripopa seznam aktivnih povid? Verjetno bi marsikomu prav prišlo? Saj ta podatek verjetno ni tako tajen?

volvo5er

Pripravnik
5. maj 2008
139
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Glede novega mobilnega radarja lahko samo rečem KONČNO in upam da jih bo čimveč, ker je kultura voznikov iz dneva v dan slabša.

Te mobilni radarji so zadnja stvar, ki jo rabimo na cestah! Naj najprej pometejo pred svojim pragom, pospravijo stran debilne omejitve hitrosti, podrejo cestninske postaje (mimogrede, a ni bilo rečeno da jih bodo po koncu preteklega poletja začeli podirati?) in uredijo ceste!

Razni radarji (stacionarni še posebej) prav nič ne pripomorejo k kulturi voznikov, kvečjemu jo slabšajo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Mene zanima kdaj bojo na ceste postavili se radarje z minimalno dovoljeno hitrostjo. Ker cepcev, ki se vozijo 70 po AC pa res ne potrebujemo. Enako kot divjakov.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Citat:
Hm...nekatere se mi zdi da še nimajo sistema Provida notri, ne vem pa kako je z razpisom za nabavo opreme.
Primorci boste kmalu imeli eno strupeno Provido na cesti
cheer.gif
250+HP

430 Scuderia ?
evil.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj se pa sem se pripopa seznam aktivnih povid? Verjetno bi marsikomu prav prišlo? Saj ta podatek verjetno ni tako tajen?

Ti priporočam, da se namseto z iskanjem provid raje ukvarjaš z opazovanjem drugega dogajanja na cesti. Bo bolje zate in za druge.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Citat:
Bom drugače povedal, ima med 250 in 320KM
wink-1.gif

Glede na to, da je bil izbrani ponudnik Porsche Slovenija, bi tukaj stavil na kakšnega Passata Varianta R36, vendar stane okrog 50k EUR..
Teoretično bi bila to lahko tudi Superb 3,6 FSI ki stane precej manj, okrog 30kEUR.