zdravo, naj še slikovno opišem kaj iščem.
Potrebujem čim bolj mastne kose govedine. Lahko so tud stare krave. ČE je bila normalno krmljena. NE iščem mehkega mesa, če je mastno, ga lahko zorim dva meseca in postane mehko.
Cena. Zadnjič sem vzel pol hrba, Kare, brez pljučne , od mladega bika. 15 kil je naneslo, po 6 evrov. To mi je neka sprejemljiva cena. Dam tud 7 če je dobim ustrezen kos. Sem za zoril 45 dni, je lepo uspelo, mehko, sam,, je pač pusto meso. Ko sem zoril bržolo govoejo, je veliko več maščobe, katera zorjena da fantastičen okus. Na mesu želim tudi imet čim več puščenega loja in masti, neobrano, da mi ščiti med zorenjem, da se meso ne preveč izsuši.
Prilagam sliko stejka, t-bone brez pljučne, to je ot tega mladega bika. Preveč je pusto meso.
Prilagam pa še sliki, ki predstavlja to kar iščem. A mi lahko kdo zrihta tako meso?
Hvala