Alkoholik, oprosti, ampak malo si težek.....jaz samo pravim, da se bi dalo enako kakovostno govedo vzredit tudi pri nas in potem naredit in prodat steake prave kvalitete. To je pač izdelek. Kranjsko klobaso znaš sigurno precenit ali je dobra ali ne. Ista štorija je pa pri steakih....
Pa ne me prosim imet za norca z marketinškimi forami in psihologijo. To sicer lajhko velja za večinsko "rajo", ki se navzven kaže in duva s tem, kaj si lahko privošči - ne pa za ljudi, ki vedo kaj bi radi. Zaenkrat slo. govedine, ki bi bila marmorirana kot se zagre pri nas še nisem videl v prodaji. Sem pa že jedel dober slo. pridelan steak. Ne gre za to, da niso OK. Gre za to, da bi bili lahko boljši - smo pa doma v Sloveniji., kjer se govedina se v večini prodaja na kilo, malo za juhco, malo za zrezke, malo pa za golaž.
Mladi rejci in mesarji bodo pa verjetno že znali poskrbeti zase in se predstavit na trgu tudi s kakšno "novostjo". Z veseljem čakam ta trenutek.
Pa ne me prosim imet za norca z marketinškimi forami in psihologijo. To sicer lajhko velja za večinsko "rajo", ki se navzven kaže in duva s tem, kaj si lahko privošči - ne pa za ljudi, ki vedo kaj bi radi. Zaenkrat slo. govedine, ki bi bila marmorirana kot se zagre pri nas še nisem videl v prodaji. Sem pa že jedel dober slo. pridelan steak. Ne gre za to, da niso OK. Gre za to, da bi bili lahko boljši - smo pa doma v Sloveniji., kjer se govedina se v večini prodaja na kilo, malo za juhco, malo za zrezke, malo pa za golaž.
Mladi rejci in mesarji bodo pa verjetno že znali poskrbeti zase in se predstavit na trgu tudi s kakšno "novostjo". Z veseljem čakam ta trenutek.
Nazadnje urejeno: