Jaz sem ga nekaj mesecev na koncu vzel pri Valyju na Kokrici. Je bia na koncu ista cena kot na bike-discountu ali bike24 in podobno ... So bili pa uni gospdiči v domžalah (zastopnik) prav zlatarski, pa še par trgovin, ja.Kupujem električno kolo Cube. Kje najugodneje kupiti, lahko tudi tujina, če dostavljajo v Slovenijo. Zaenkrat mi je bike-discount.de najcenejši. Hvala.
Uh, razlike je 900 eur (BD 2700, valy 3600). Ne verjamem, da bi mi pri Valyu dali tolko popusta. Poštnina iz DE je 75eur.Jaz sem ga nekaj mesecev na koncu vzel pri Valyju na Kokrici. Je bia na koncu ista cena kot na bike-discountu ali bike24 in podobno ... So bili pa uni gospdiči v domžalah (zastopnik) prav zlatarski, pa še par trgovin, ja.
tole gledam:Te pa gledaš nek star model al pa neko nepopularno velikost. V redni ceni nemore bit tolko razlike.
Seveda ni.. serviser je potencialnemu kupcu govoril za no name znamke, v primerjavi z renomiranimi.Pa saj Cube ni noname znamka.
Ne trdim, da je vedno tako. Pri meni je bilo. Bil je par 100 eur dražji, ampak so dali še popust, pas em ga odpeljal. Podoben cenovni razred.Uh, razlike je 900 eur (BD 2700, valy 3600). Ne verjamem, da bi mi pri Valyu dali tolko popusta. Poštnina iz DE je 75eur.
Za tvojo višino se mi zdi da bi bil L prevelik.......ampak , če se ti ne zdi da si preveč "raztegnjen", ne delaš akrobacij oz.se bolj kot ne lepo voziš pol zna bit OK.Bo malo manj okreten, ampak bolj stabilen, kar zna bit ok pri kakšnih grdih spustih.Dobro je če je štanga nižje od jajc ko stojiš na tleh.Še eno vprašanje:
e kolo sem sicer vozil le enkrat, cel dan po malo, cca 70km, tudi zelo v hrib. Imel sem cube hardtail velikost M. Po koncu dneva, ko sem vrnil bicikel, sem še za 100m sprobal velikost L. Se mi zdi, da mi je bolj pasal, kot da lahko bolj raztegnem noge. Sicer nisem glih velik (173cm) in mi po papirjih predlagajo velikost M, ampak glede na to, da je full suspension se kao malo posede. Se nagibam proti L.
Kakšne so pa vaše izkušnje?
Kaj se posede? Razdalja sedež gonilni ležaj je fiksna. Tu ni sprememb. L ti bo pa 100% prevelik.Sicer nisem glih velik (173cm) in mi po papirjih predlagajo velikost M, ampak glede na to, da je full suspension se kao malo posede. Se nagibam proti L.
Glede na opisano si prevelik pecikl zrihtal, da ti je prav. Tak, da težko govorimo o kot ulitem.tokrat Gianta, L velikost. Kot delan zame. Kasneje sem krmilo zožil za šest cm, ker mi je original bil, kot bi bika držal...pa fajfo dol obrnil, da je bil še bolj našpičena drža... l
Originalna širina krmila je bila 78 cm... grdo do amena. Na Grisleyu sem imel 69cm. Itak je vse preko širine ramen višek. In s fajfo +6° je preveč pokončna drža. Ampak ti že veš.Glede na opisano si prevelik pecikl zrihtal, da ti je prav. Tak, da težko govorimo o kot ulitem.