Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kupujem električno kolo Cube. Kje najugodneje kupiti, lahko tudi tujina, če dostavljajo v Slovenijo. Zaenkrat mi je bike-discount.de najcenejši. Hvala.
Vsi DE aut imajo malo nižje cene kot slo.
Tak da poglej cube dealerje blizu meje in se zapelji.
Si pa zračunaj če se splača razlika v ceni glede na poštnino. Ker ponavadi Se doplača za pošiljat kolo.
Kupujem električno kolo Cube. Kje najugodneje kupiti, lahko tudi tujina, če dostavljajo v Slovenijo. Zaenkrat mi je bike-discount.de najcenejši. Hvala.
Jaz sem ga nekaj mesecev na koncu vzel pri Valyju na Kokrici. Je bia na koncu ista cena kot na bike-discountu ali bike24 in podobno ... So bili pa uni gospdiči v domžalah (zastopnik) prav zlatarski, pa še par trgovin, ja.
Jaz sem ga nekaj mesecev na koncu vzel pri Valyju na Kokrici. Je bia na koncu ista cena kot na bike-discountu ali bike24 in podobno ... So bili pa uni gospdiči v domžalah (zastopnik) prav zlatarski, pa še par trgovin, ja.
Cube Stereo Hybrid ONE22 RACE 800 je udobno, električno, polnovzmeteno kolo, z 29" kolesi in 120mm hoda spredaj, ki vam omogoča izredno vsestransko ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.