Kje kupit cmesnik PCMICA-Conax za kabelsko?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Zdravo,

zanima me, kje kupit (razen pri kabelskem operaterju, ki ima zasoljene cene) vmesnik PCMCIA, da bom lahko vstavil Conax kartico za kabelsko v TV?
Kartico itak imam od operaterja, vmesnik pa sem mi je fizično poškodoval...

Hvala in LP, Matjaž

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz sem ga dobil v Big Bangu v Europarku v Mariboru. Verjetno ga imajo tudi drugje po Sloveniji večji Big Bangi.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
To ne more bit drago.
Če se ne motim, ko sem zadnjič gledal, da je okrog 30€ do 60€.
Zdaj točno ne vem, spomnim pa se ko sem gledal te kabelske digitalne sprejemnike .

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Ja tale cena za Technisatovega je zelo Ok, ker njihovi CI moduli so vodilni in iz prakse delajo vidno hitreje, kot China no name modeli !

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Uf. Še sreča. da sem prejšnji teden nabavil
bonk.gif

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Zanima me ali se da dobiti samo kartico za Conax pri Telemachu, koliko potem to stane dodatno in če že imam snemalnik Cisco HD in razširjeni paket, ali je potrebna dodatna naročnina (dvojna) če uporabljam že analogno in digitalno TV. Kartico bi uporabljal na drugem LCD TV monitorju Samsung T260HD, ki ima režo za kartico.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Zanima me ali se da dobiti samo kartico za Conax pri Telemachu, koliko potem to stane dodatno in če že imam snemalnik Cisco HD in razširjeni paket, ali je potrebna dodatna naročnina (dvojna) če uporabljam že analogno in digitalno TV. Kartico bi uporabljal na drugem LCD TV monitorju Samsung T260HD, ki ima režo za kartico.
Kolikor vem, boš potem plačeval še eno naročnino za drugi sprejemnik!

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:

Sem se ustrašil tvojega odgovora in sem osebno preveril na Telemachu. Z eno naročnino na Digitalno TV je možno uporabljati do 3 naprave, sedaj me samo zanima ali bo modul PCM delal na mojem LCD TV monitorju Samsungu T260HD, ki sicer ima režo za modul.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:

Sem se ustrašil tvojega odgovora in sem osebno preveril na Telemachu. Z eno naročnino na Digitalno TV je možno uporabljati do 3 naprave, sedaj me samo zanima ali bo modul PCM delal na mojem LCD TV monitorju Samsungu T260HD, ki sicer ima režo za modul.

Ja, saj lahko uporabljaš tri naprave, ampak samo en TV lahgko gledaš digitalno, ostale pa pač analogno!

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:

Ja, saj lahko uporabljaš tri naprave, ampak samo en TV lahgko gledaš digitalno, ostale pa pač analogno!

...pa si ti ziher???

bonk.gif