Kje kupit cmesnik PCMICA-Conax za kabelsko?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Na eno naročnino gre 3x digitalna, plus analognih, kolikor pač signal zdrži
smile-1.gif
. Oprema (modul, sprejemnik) se doplača ali pa stranka kupi sama (kartice dobi zastonj). To je to.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, ziher! Sicer za ostale TV-je ne boš plačeval dodatne naročnine, če jih hočeš gledati digitalno, ampak samo "najemnino" za Cisco, to je 2€ na mesec za vsak dodatni TV.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Ja, ampak le v primeru, da Ciscote sploh potrebuje. Če pa ima nove televizorje, v katere lahko vtakne Telemach kartico, ga ne bo pa stalo popolnoma nič, če ima do tri televizorje, saj lahko toliko kartic za odkodiranje dobi brezplačno.
LP!

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ja, ziher! Sicer za ostale TV-je ne boš plačeval dodatne naročnine, če jih hočeš gledati digitalno, ampak samo "najemnino" za Cisco, to je 2€ na mesec za vsak dodatni TV.

Naročnino plačuješ eno, dodatno pa plačuješ samo najemnino za naprave - to preverjeno drži (3 kartice za digitalne naprave in ena naročnina).

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Naročnino plačuješ eno, dodatno pa plačuješ samo najemnino za naprave - to preverjeno drži (3 kartice za digitalne naprave in ena naročnina).
A sem jaz kaj drugače rekel?

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Zanima me ali se da dobiti samo kartico za Conax pri Telemachu, koliko potem to stane dodatno in če že imam snemalnik Cisco HD in razširjeni paket, ali je potrebna dodatna naročnina (dvojna) če uporabljam že analogno in digitalno TV. Kartico bi uporabljal na drugem LCD TV monitorju Samsung T260HD, ki ima režo za kartico.
Kolikor vem, boš potem plačeval še eno naročnino za drugi sprejemnik!

Seveda da si preberi si tvoj citat !!!

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Zanima me kako kaj deluje Telemachova TV na PCMICA-Conax vmesniku in kakšne imate izkušnje ter če se dobi na reverz da probam ali zadeva sploh deluje na mojem Samsung T260HD LCD TV monitorju, ki ima prostor za ta vmesnik.

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Če ima tvoj monitor vgrajen DVB-C tuner, potem bo conax modul (seveda še rabiš kartico od kabelskega operaterja) sigurno delal.

lp

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Ima CI modul je model serije TDDSUV nikjer pa ne zasledim, da bi imel vgrajen DVB-C tuner, v navodilih piše le da dobiš modul za CI pri ponudnikih televizije.

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Je ta monitor namenjen za ruski trg ? Nič pametnega ni najt na netu.
Priporočam ti, da Monitor priklopiš na kabelsko in skeniraš programe - če ti bo našlo vse digitalne mux-e ( velika večina jih bo kriptiranih ) pol imaš vgrajen DVB-C kanalnik - v tem primeru ti bo tudi Technisat-ov conax dekoder 99% deloval.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Ja kupil sem ga pri nas, res pa je, da sem zraven poleg garancijskega lista in hitrih navodil v SLO jeziku dobil nek letak v ruščini. Drugače je zadeva še v garanciji, malo razmišljam, da če zadeva nima DVB-C kanalnika da bi jo prodal in kupil model Samsung P2770HD.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Je ta monitor namenjen za ruski trg ? Nič pametnega ni najt na netu.
Priporočam ti, da Monitor priklopiš na kabelsko in skeniraš programe - če ti bo našlo vse digitalne mux-e ( velika večina jih bo kriptiranih ) pol imaš vgrajen DVB-C kanalnik - v tem primeru ti bo tudi Technisat-ov conax dekoder 99% deloval.

Skeniral sem programe na kabelski in mi je našlo samo kabelske programe. Na Telemachu sem vzel Tecnisat modul (Conax) vendar ne vem kakšen je postopek za zagon, kartico sem vstavil v modul in le-tega v CI pa nič, upam da sem vstavil pravilno.