Živjo,
danes ga prvi dan polnimo doma. Začel je z 20% ob 19:30 in piše, da bo napolnjen ob 10h zjutraj..
Jaoo, nujno rabimo domačo polnilnico
Ali kdo priporoča kakšno dobro, nujno dinamično. Trenutno se ogrevam za Zappi, samo je s ceno 1.300€
mal draga..
Ja , pomembno je tudi , ali imaš SE, drugače pa ,ja vsekakor pametno, jaz sem se odločal med RATIO (nizozemski proizvajalec) in my energy ZAPPI (delajo angleži) ,obe podpirata tudi polnjenje EV samo iz elektrike SE, kar zna bit dobro ,če nam na kak način zje..... net metering, razlika je le v tem , da RATIO moraš ročno preklapljat med FAST in ECO+ polnjenjem , ZAPPI-ja pa lahko preklapljaš prek aplikacije.
Fajn pri ZAPPI-ju je tudi da ti služi tudi kot energy meter, skoz ti spremlja porabo hiše, porabo-polnjenje avta, kolk ti pridela SE, kolk ti gre v omrežje, kolko iz omrežja, tako da fajn zadeva, seveda če te ti podatki zanimajo, ima tudi zelo lepo razdelano grafiko.
Je pa res nekoliko dražja, mene je prišla slaba 2 jurja, sem moral vleč 25 m kabla 5x6 kvadrat, 2x 25 m UTP kabelj, tokovnike za SE...., tako da kar nanese, sem pa zelo zadovoljen, res je TOP.