ZOE je neprimerno slabši/grši avto.
Je tole bolje?
ZOE je neprimerno slabši/grši avto.
Moj se lahko doma polni z 11kW (na 3 x 20A varovalke), ampak ker je minimalna razlika v ceni do 22kW, bi vzel močnejšo.Zakaj bi pa doma potreboval 22kw polnilnico?
Zoe in se kdo se lahko polni z 22kw.Zakaj bi pa doma potreboval 22kw polnilnico?
Živjo,I3 se ti cist lepo nafila preko noci na schuko. Preverjeno
Zdaj ce rabis vec kot je domet baterije bos pa se kje ustavil in filal ne glede na ceno.
Zastonj polnilnic prakticno ni vec , cena polnjenja pa je vsaj 3x drazja kot doma.
Tako da polni doma!
Petrol kot sem zasledil, je danes ponovno podražil.
Je ze na 44c za "znane" uporabnike.
UFC pa 69
Imam tudi jaz 94-tko. Na koncu je malo pospešil in avto je bil poln ob 8h. ampak vseeno rabimo polnilnicoNekje za usesom imam podatek da se dinamične dobi pod jurja.
Hmmm meni je res da 94ah baterijo (ti imaš 120Ah? ) Lepo nafilal prilozen polnilec na schuko (avant to go). V manj kot 12 urah, start je bil pod 10%
Bos videl kaj bo zjutraj.
Ce ti fila s 3,6kw (16A) potem bi moral biti nafilan pred 10 uro.
Ce ti pa fila z 10A potem bo pa res trajalo do 10h
Hvala, pogledam.. na prvo žogo nikjer ne piše, če ima tokovne klešče zraven, verjetno je treba še nekaj stvari dokupiti..Kako je pa s temi Heidelbergi? Ne vem, ali je to samo izkoriščanje dodatne moči preko SE ali nadzira tudi obremenitev omrežja.
Cenovno so precej ok, res da nimajo aplikacije, ampak Nemci jih generalno precej hvalijo. Pa če ne parkiraš vedno isto, je velik +, da ima dovolj dolg kabel, da prideš okoli avta tako ali drugače, ker po mojih izkušnjah je 5 m lahko že malo premalo.
Živjo,
danes ga prvi dan polnimo doma. Začel je z 20% ob 19:30 in piše, da bo napolnjen ob 10h zjutraj..
Jaoo, nujno rabimo domačo polnilnico
Ali kdo priporoča kakšno dobro, nujno dinamično. Trenutno se ogrevam za Zappi, samo je s ceno 1.300€ mal draga..