Agent bi ti moral natančno razložit kaj maš zavarovano in v kakem primeru dobiš kaj, ne pa da se ti smehljajo in pipajo denar. Zavarovalnica so mafija, da ni večje, agentje pa prostituteki.... pa dovolj zaenkrat, ker mam srce bolj slabo...
Sem hotel avto registrirat brez zavarovanja pa so teta rekli "veste to je pa obvezno".Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Samo šeeno vprašanje, zakaj pa sploh imaš tudi minimalno zavarovano?
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Sem hotel avto registrirat brez zavarovanja pa so teta rekli "veste to je pa obvezno".Citat:
Samo šeeno vprašanje, zakaj pa sploh imaš tudi minimalno zavarovano?
Pejd zdaj na motivacijski seminar, ki ti ga je šef predpisal, da mu boš v ponedeljek lahko poln cekarček nesel, zadaj so bile poplave zdaj se gre za res, jutri je velik €€€€€ ples!
si morda spregledal " ... zaradi katerekoli nevarnosti polnega ali delnega kaska"? Pa še v istem stavku je napisano, pa brez kakšne vejice vmes ali podobno, pa tudi z isto velikostjo pisave kot ostali tekst.Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Če ti mašina crkne, je nek del poškodovan ali uničen, ja?
Torej ti pripada nadomestno vozilo.
Aja ne... to so finte v drobnem tisku...
Goljufi ste in ne se zdej vn mazat na podlagi drobnega tiska.
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ne pametuj.
Repliciral sem tipu, ki omenja, da nisi upravičen do nadomestnega vozila v primeru, da crkne mašina - t.j. mehanska okvara. A stolčen pleh mogoče ni tudi mehanska okvara?
Citat:
Ja, itak nimaš osnovnih pojmov razčiščenih ali pa nimaš splošne razgledanosti (če smo pri intelegenci kot si prej ti omenjal).
AO - Avtomobilska Odgovornost; je zavarovanje ODGOVORNOSTI do tretje osebe, če oseba ki upravlja vozilo povzroči škodo
Se pravi tudi drobni tisk ni tako pomemben, gre bolj za eno baščaršijo tamle iz ene arabske države, če je pa odvetnik zraven pa še toliko bolje, lepo da priznaš.Citat:
in isto je ko pride do odškodnine, najprej ponudijo manj, če se ne strinja in lahko argumentira
več, če imaš pa res dokaze pa potem še več, če se pa strinja, so pa vsi zadovolni.
Na koncu je še bolj zadovoljen ker je dobil več kot so pa ponudili na začetku in je prisilil zavarovalnico da mu je več izplačala...
Citat:
Kar se pa tiče tistega zloma, če je bolezenska osnova, koker se sliši čudno to ni nezgodna in iz tega naslova mu ne pripada odškodnina kot če bi bil popolnoma zdrav, koliko je to, je pa odvisno od pogojev in cenzorja ki dela za zavarovalnico.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Če ti je težko prebrati pogoje in drobni tisk pač ne jokaj ko pride do škode.
Naredila sem kar nekaj zavarovanj pa ni NIKOLI nihče prebral splošnih pogojev oz. drobnega tiska...