Kje dobiti nove XP?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ok, zdaj pa še jst eno vprašanje..

In sicer, ali je licenčna verzija winsov kaj bolj stabilna kot recimo verzija, ki jo s kodami snamem preko neta?

Hvala!

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Ne, razlika je le v tem, da ne boš mogel v nelicenčnih windowsih brek kakršnikoli crackov nameščati posodobirev

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo tale mi deluje super: Microsoft.Windows.XP.Professional.Retail.SP2.Integrated.December.2007-ETH0

Manjkali so samo .NET, kode pa mi noče spremenit, pa čeprav sem Retail verzijo potegnil dol. Ku.rac, bom pa uporabljal piratsko serijsko, če mi bo kdo na vrata potrkal pa mu pokažem račun in serijsko za originalne winse.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Matejdro, hvala ti!

A kdo sploh uporablja posodobitev? (jaz recimo na teh winsih ne). Pa vi?

Zdej me pa zanima, če mi lahko še kdo napiše kje naj snamem winse in kje kodo?
Pa katere?
Rad bi XP (ne Viste), pa baje najnovejši XP imajo neko težavo... Hm, Lahko kdo napiše kaj in kje točno dol dam?

Res FUL hvala!!!

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
A lahko še kdo potrdi, da je tale številka XP-ja (ki jo je nalepil SouthPark) kul?

Hvala!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tale eth0 ima cel kup verzij (Retail, Student, Corporate, OEM) in zgleda od vseh na torrentih najbolj ''profesionalen'': nfo, svf file, .rar volumes... Ostali so kr .iso file s serijsko v opisu torrenta, potem pa te čaka presenečenje v obliki predelanih XP-jev ali trojancev.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Super! Hvala!

Če se bo dalo preko USB ključa inštalirat Wins, bom že danes probal, če ne moram pa prej kupit prazen CD, da bom lahko gor zapeku:))))

Javim!