Kak namestit XP SP3?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Točno tako kot je SouthPark napisal! Samo da sem jaz šel na google, napisal "Windows Update" ter kliknil prvo stran in vse prepustil instalerju..

Lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.076
136
63
okolica mesta
In kakšna so opažanja pri delovanju?
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ne da bi hvalil Microsoft ker imam iMaca in seveda uporabljam tudi MacOS (DualBoot) ampak zadeva dela perfektno. Sicer nekih pohitritev napram SP2 nisem opazil oz. po domače rečeno če bi mi kdo čez noč updatal na SP3 ravno ne bi opazil.. Niti slučajno pa da bi kaj štekalo, da se mi kaj ne bi odpiralo ali da bi bil upočasnjen internet, kot nekateri trdijo da jim nagaja... Skratka priporočam...

Lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Torej dela isto kot, prej, ampak si vseeno navdušen ?

"Ej, moj avto se po izreku magičnih besed vozi isto kot prej, ampak sem ful navdušen. Priporočam vsem, da izgovorijo magičen verz: Avtikus turbikus!"
wink-1.gif

Alter.Si

Zelenc'
1. jan 1970
0
0
1
Se še komu zdi da dela počasneje?
Računalnik imam super (glej profil) in originalne XP pa dela počasneje kot prej (zagon)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zelo čudne rezultate sporočajo vsi uporabniki - razne softwarske hiše poročajo, da naj bi bili winsi hitrejši 10-15%, pa ni še noben rekel (ali dokazal) tega.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:

"Ej, moj avto se po izreku magičnih besed vozi isto kot prej, ampak sem ful navdušen. Priporočam vsem, da izgovorijo magičen verz: Avtikus turbikus!"
wink-1.gif

Glej pametnjakovič stvar mi dela enako kot prej sem pa navdušen da paket vsebuje določene popravke, ki bi naj izboljšali stabilnost in predvsem varnost. Če ti paše si daj gor če ne pa pusti.. Sploh nevem zakaj sodeluješ v tej temi?

Lp

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
86
0
6
meni pa odkar sem namestil SP3 ne dela več tema vistaxp katera je že original noter

ima kdo kak nasvet , ker sem se še fino navadil , na tako barvno shemo .

lp

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Zaenkrat dela vse ql. O hitrejšem delovanju ne morem poročati oz. nisem mirodajen. Bomo videli kako se bo računalnik obnašal po 1 mesecu brez reseta.

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
86
0
6
no niso bili ravno original, ampak proti koncu leta 2005 potegnjeni z neta . ampak ni bila neka prirejena zadeva z polno dodatki ampak samo win xp . tko da ne vem, če je tudi pri originalnih tako in zgleda da najbrž ni, ker je to problem

lp

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

wink-1.gif

Glej pametnjakovič stvar mi dela enako kot prej sem pa navdušen da paket vsebuje določene popravke, ki bi naj izboljšali stabilnost in predvsem varnost. Če ti paše si daj gor če ne pa pusti.. Sploh nevem zakaj sodeluješ v tej temi?

Lp

Zato, ker se spozna na zadeve, mimogrede je pa še moderator.