Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Jaz sem dal gor win z integriranim sp3, pa nisem opazil nobene razlike, ce seveda odstejem, da se internetne strani niso vedno odprle, za vsako malenkost javlja neko napako, procesor vecinoma casa pri 100%, uporaba ramov 500+, pocasno odpiranje menija, itd, itd. Kakor hitro sem jih dal gor, tak hitro so sli dol, bom se raje nekaj casa ostal pri sp2 v. december07, ki deluje 100x boljse.
Bi pa se tukaj vprasal, kako se izklopi samodejno posodabljanje, da ne prikazuje tistega opozorila spodaj desno, rad bi cisto izklopil, niti ene datoteke nadgradnje nocem.
V CP-ju pod Security Center imaš na levi strani (Resources) Change the way Security Center alerts me in si tm odklukaš za katere stvari ne želiš alterov (maš tud Automatic Updates) in daš OK to je to.Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Vseeno se prikaze tisti rumeni znakec spodaj desno ali pa rdeci, ki opozarja na izkljucitev posodabljanja.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No jaz sem danes šesti računalnik updatal na SP3 ampak prek Windows updatera in zadeva dela odlično! So pa do zdaj tudi vsi računalniki imeli Slo packe razen mojga in tudi perfektno delajo! Menda naj ne bi delalo z Slo packom vednar deluje... Očitno imate težave samo tisti, ki ste si naložili neke sumljive verzije XPjev SP3 integred!