Kak namestit XP SP3?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če imaš rumen znak (torej te posodobitve že čakajo) odpreš okno, daš custom, izbrišeš kljukice pri vseh update-ih, daš next in potem v naslednjem oknu izbereš: never show this updates again.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Jaz sem dal gor win z integriranim sp3, pa nisem opazil nobene razlike, ce seveda odstejem, da se internetne strani niso vedno odprle, za vsako malenkost javlja neko napako, procesor vecinoma casa pri 100%, uporaba ramov 500+, pocasno odpiranje menija, itd, itd. Kakor hitro sem jih dal gor, tak hitro so sli dol, bom se raje nekaj casa ostal pri sp2 v. december07, ki deluje 100x boljse.
Bi pa se tukaj vprasal, kako se izklopi samodejno posodabljanje, da ne prikazuje tistega opozorila spodaj desno, rad bi cisto izklopil, niti ene datoteke nadgradnje nocem.

Jaz sem dal gor samo popravek in dela perfektno tako da nevem zakaj je tebi štekalo? Mogoče pa nisi dol potegnil
smile-1.gif

Lp

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Res je, to je bil srot. Eh, pac vedno hocem zakomplicirat in poizkusit nekaj, kar takoj ven pride in se ni preverjeno. Nekaterim dela, nekaterim ne, bom raje pocakal se kaksen mesec, do naslednjega formatiranja izgubil tak nic ne bom.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Evo kaj jaz opažam po namestitvi SP3. Winsi se hitreje zaženejo, toda po določenem času se vse strani začnejo odpirati počasi ali pa se sploh ne odprejo, torrenti nehajo delat. Po resetu računala, zadeva spet dela. Čudno

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Vseeno se prikaze tisti rumeni znakec spodaj desno ali pa rdeci, ki opozarja na izkljucitev posodabljanja.
V CP-ju pod Security Center imaš na levi strani (Resources) Change the way Security Center alerts me in si tm odklukaš za katere stvari ne želiš alterov (maš tud Automatic Updates) in daš OK to je to.

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Jaz sem si s Partisa cuknil SP3 in je zgleda bla neka zjebana verzija, ker mi je sesulo comp. Takoj, ko se je po instalaciji sistem resetiral, je sredi nalaganja vse zmrznilo in nič drugače ni blo niti po 20 resetih. Zgleda, da bo treba ponovno naložit XPje.

Btw, nikol nisem uporabljal opcije repair pri nalaganju Winsov, a to deluje brez problemov? Ker RES ne bi rad formatiral diska glede na to, da si nisem nič dokumentov z diska backupal, ker pač nisem mel namena formatirat ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dokumentov mi še nikoli ni zbrisalo, drugače pa premakne vse programske datoteke na tisti datum, tudi kar si downloadal iz interneta recimo
tongue-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Ti vrejetno misliš System Restore on pa Repair pri inštalaciji. En frend je enkrat to naredu, pa je šlo ql skos in je zadeva pol delala, mislm pa da sistemske fajle povoz ostalo pa pusti, nevem pa kako je če naložiš prej nek SP, sam pomoje da bi šlo. Morš pa tm k daš CD not it že naprej za inštalacijo in pol k poišče že nameščene OS-e izberš rapair, ker drugač maš že takoj na žačetku po bootanju iz CD-ja nek repair ampak tist je samo, da iz konzole lahko določene stvari rihtaš, ne pa repair inštalacija winsov . Čeprov če ti uspe windowse dobit vsaj v SafeMode (F8 pri bootu za izbiro) potem je mogoče res bolša vrjanta System Restore (če maš sploh ukloplenga ozeroma si meu prej).

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No jaz sem danes šesti računalnik updatal na SP3 ampak prek Windows updatera in zadeva dela odlično! So pa do zdaj tudi vsi računalniki imeli Slo packe razen mojga in tudi perfektno delajo! Menda naj ne bi delalo z Slo packom vednar deluje
smile-1.gif
... Očitno imate težave samo tisti, ki ste si naložili neke sumljive verzije XPjev SP3 integred!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.076
136
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No jaz sem danes šesti računalnik updatal na SP3 ampak prek Windows updatera in zadeva dela odlično! So pa do zdaj tudi vsi računalniki imeli Slo packe razen mojga in tudi perfektno delajo! Menda naj ne bi delalo z Slo packom vednar deluje
smile-1.gif
... Očitno imate težave samo tisti, ki ste si naložili neke sumljive verzije XPjev SP3 integred!

Lako daš točno povezavo od tam ko si nadgrajeval na SP3, pomoje bo tako najlažje za vse
smile-1.gif

LpG