Kak namestit XP SP3?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Seveda se zdi vsaka nova verzija hitrejša, če pa namestiš sistem na novo. Doh.

Jaz imam moje XP (original) gor že od nakupa novega PC in nikdar nisem čutil potrebe po spreminjanju česarkoli.

Res ne vem zakaj tudi taka potreba po SP3, a vam kaj ne dela al kako ?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
jst že vem kaj je hitreje, sem spoznal razliko takrat ko sem v istem dnevu 2x inštaliral XPje (eni so bili obični z SP2, drugi predelani iz neta), samo se mi je pri prvih nekaj zjebalo podomače rečeno. Pri tweakanih je razlika opazna in ni samo za hec.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
KSZ:

Pravkar mi je sistem ponudil tudi uradni SP3.
evil.gif

dejan_mik

Pripravnik
16. apr 2008
110
0
16
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Seveda se zdi vsaka nova verzija hitrejša, če pa namestiš sistem na novo. Doh.

Jaz imam moje XP (original) gor že od nakupa novega PC in nikdar nisem čutil potrebe po spreminjanju česarkoli.

Res ne vem zakaj tudi taka potreba po SP3, a vam kaj ne dela al kako ?

S časom ti pa res kaj ne bo več delalo, če ga ne boš imel. Isto je bilo z SP2, če jih nimaš, nekaterih popravkov ne moreš instalirati.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem preiskal Google in nekateri tudi omenjajo ta problem, baje naj bi bil problem v slovenščini (oz. kateremkoli language packu)
confused-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ja, meni je šlo danes na službenem prenosniku gladko skozi (offline namestitev). Res pa je, da nimam nobenih dodatnih lokalnih jezikovnih paketov.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Napise, da je dostop zavrnjen. Mogoce je treba prej jezik spremenit nazaj v ANG in po namestitvi SP3 spet nazaj v SLO

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.512
1.225
113
jaz pa slovenskega jezika ne morem videt na bilokakem operacijskem sistemu.....
idjotski prevodi da glava peče..... in če potem presedlaš na kaki drugi računalnik ki ni SLO se enostavno ne znajdeš več....

ENG über alles

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
iz slotech foruma:

odstrani popravek KB925877. Nato bo SP3 možno namestiti.

Nimam gor popravka KB925877 pa mi kljub temu ne gre??? še kaka druga "finta"

si poskusil preklopiti na angleski jezik in instalirati zadevo?

še to od mene:
plošča je valey2 - na novo nameščeni xp-ji ang +sp2 in zdaj še sp3 ne opazim neke pohitritve

lp

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jaz sem dal gor win z integriranim sp3, pa nisem opazil nobene razlike, ce seveda odstejem, da se internetne strani niso vedno odprle, za vsako malenkost javlja neko napako, procesor vecinoma casa pri 100%, uporaba ramov 500+, pocasno odpiranje menija, itd, itd. Kakor hitro sem jih dal gor, tak hitro so sli dol, bom se raje nekaj casa ostal pri sp2 v. december07, ki deluje 100x boljse.
Bi pa se tukaj vprasal, kako se izklopi samodejno posodabljanje, da ne prikazuje tistega opozorila spodaj desno, rad bi cisto izklopil, niti ene datoteke nadgradnje nocem.

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Vseeno se prikaze tisti rumeni znakec spodaj desno ali pa rdeci, ki opozarja na izkljucitev posodabljanja.