kickstarter

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mogoče je enkrat prišel domov blaten po hrbtu rekel, da rabi blatnik. ugotovil, da je blatnik težko dati gor in je ob suhih dnevih grd.
Blatnik je ob suhih dnevih grd ?
13.gif

A se rekreiraš ali šminkiraš?
wink-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
A ti zgleda ta blatnik za resen namen al bolj 'modni' dodatek biciklu? Meni vsekakor ne zgleda primeren za kakršnokoli gorsko vožnjo.. Za po centru je pa ok..

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
Kot sem bral, je ta blatnik v osnovi razvit za t.i. fixi-je, torej za kolesa, ki so v osnovi 'minimalistično' opremljena.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mogoče je enkrat prišel domov blaten po hrbtu rekel, da rabi blatnik. ugotovil, da je blatnik težko dati gor in je ob suhih dnevih grd.
13.gif

wink-1.gif
sem se uživel v njegov način razmišljanja (način razmišljanja človeka, ki je zasnoval ta specialni hitro pridrdljivi blatnik), da sem nekomu poskušal osvetlti dogajanje kako bi mogoče lahko prišlo do te ideje tega blatnika. naslednjič si preberi celo temo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Jao jao jao

Blatnik je zložljiv in ga jasno v suhem vremenu nimaš gor.
Namenjen je tistim, ki se ne smejo umazat.Ko grete na downhill pazite, da se ne umažete?!?!?!?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.177
493
83
Dejstvo je, da ni smisla v odstranjevanju blatnika, brez problema bi lahko bil ves čas na kolesu.

Ampak, če se ideja proda, zakaj pa ne. Mogoče je smiselno, če si sposodiš kolo pa nima blatnika, saj je namestitev enotavna druge uporabnosti osebno ne vidim...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Saj ravno za to je mišljeno, za te bicikle, ki si jih sposojas, pa so brez blatnika...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
13.gif

wink-1.gif

Ne razumeš niti v osnovi kulture oseb, katerim je ta blatnik namenjen.

p.s. Ideja in izvedba je top šit in bo prodal še in još izdelkov, kar se kaže tudi na kickstarter podpori.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
gledam kak so funding dobli neki sex projekti (kar je logično ker se to prodaja) pol pa vidim da je to celi sex kickstarter:D

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Ja očitno uporabnik skala ni bil čisto prepričan, glede na to da je napisal "zgledajo slovenska imena...". Ne vidim razloga, da se vtikaš v moj post; podal sem samo še dodatno informacijo glede gostovanja v oddaji Prava Ideja. Mislim ste pa eni tudi mahnjeni..